Column web
Image default
Zakelijk

Stempel laten maken

Door een stempel te laten maken zorgt u ervoor dat u eenvoudig uw papieren kunt bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Het is vooral de ideale manier om tijd uit te besparen en om uw documenten een professionele uitstraling te geven. Kom hieronder meer te weten over de mogelijkheden!

Eenvoudig een gepersonaliseerde stempel laten maken

U kunt eenvoudig online uw eigen gepersonaliseerde stempel laten maken. Al wat u hiervoor hoeft te doen is via de website www.stempelfabriek.nl het gewenste model van stempel uitkiezen en vervolgens op “Personaliseren” klikken. Daarna ziet u tabellen staan waarin u een eigen tekst en/of logo kunt plaatsen. Erg eenvoudig dus!

Er zijn wel enkele dingen om rekening mee te houden. Als u ervoor kiest om een logo op te laden, is het bijvoorbeeld belangrijk dat het een zwart-wit ontwerp is zonder grijsverloop. Ook kiest u het best voor een bestand dat zo scherp mogelijk is. Alleen zo verkrijgt u het mooiste resultaat! Bent u klaar met het maken van uw gepersonaliseerde stempel? Dan krijgt u het zo snel mogelijk opgestuurd naar het gewenste adres. Bij vragen kunt u bovendien altijd bij de professionals terecht!

Wax stempel: geef uw documenten een authentieke uitstraling

Als u graag een stempel wilt laten maken, zult u zien dat er heel wat keuzes zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een slagstempel of brandstempel laten maken. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wilt u het liefst zo professioneel mogelijk overkomen of vindt u het fijn om uw documenten een authentieke uitstraling te geven? Dan is een wax stempel een goede keuze. Dit soort stempel wordt samen gebruikt met gesmolten lak.

Hoe gebruikt u een wax stempel?

Voordat u een lakstempel koopt is het handig om te weten hoe u het precies moet gebruiken. De werking is eigenlijk erg simpel: u neemt een staafje lak en houdt dit voor eventjes in de vlam van een brandende kaars. Dit laat u vervolgens druppelen op de plek waar u de zegel wilt plaatsen. Nadien drukt u de stempel op de lak.

 

Er is ook een andere manier: doe enkele stukjes van de lak in een lepel en verwarm het boven een vlam. Eens de lak gesmolten is, giet u de inhoud op de gewenste plaats. Vervolgens drukt u de stempel in de lak voor enkele seconden en u bent klaar!

 

Tip: welke techniek u ook gebruikt, voor het beste resultaat is het aangeraden om de stempel in de koelkast te bewaren. Op die manier drukt het beter in de lak en koelt het sneller af.