Column web
Image default
Woning en Tuin

Uniek Nederlands design

Ondersteun je graag Nederlandse designers en ondernemers? Dan is dit stukje tekst waarschijnlijk interessant voor jou. Er is een enorm aanbod van meubels, zo heeft zelfs bijna ieder dorp een eigen meubelzaak. Meubelzaken zijn er in megaformaten, maar ook in kleine gespecialiseerde zaken. Toch vinden tegenwoordig onze aankopen meer en meer online plaats. Stel je bent opzoek naar nieuwe eetkamer stoelen, waar ga je dan op zoek? Het is de moeite waard om te kijken naar de stoelen van HK Living. Alle stoelen zijn geproduceerd en ontworpen in Nederland en inmiddels is dit bedrijf zo succesvol geworden, dat ze wereldwijd bekend zijn. Met hun aparte design en kwaliteitsvolle producten hebben zij een enorme naamsbekendheid verworven met een zeer goed imago.

 

Online aankopen

Deze winkel werkt anders dan je gewend bent en heeft geen fysieke showroom. Het betreft alleen een online winkel. Wat ze je wel aanbieden is een virtuele showroom. Deze kun je terug vinden op hun showroom account. Je kunt hier ideeën opdoen of je hebt natuurlijk de mogelijkheid om het voorbeeld volledig terug te brengen in je eigen woonkamer. Zo proberen ze je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je keuze. Ook bij de productomschrijving proberen ze je zoveel mogelijk informatie te geven om je tot een juiste keuze te laten komen.  Kom je er nog steeds niet uit dan kun je gebruik maken van de klantservice.

 

Het aanbod

Wanneer je op de webshop terecht komt ko je als eerste de geweven lounge stoel tegen. Deze stoel is gemaakt van hout en rotan. Ook deze stoel is weer handgemaakt. Je zult zien dat bij de productomschrijving staat omschreven dat deze stoel niet geschikt is voor buiten. Verder vind je de precieze afmetingen terug en het maximaal gewicht wat de stoel kan dragen. Wanneer je de stoel besteld voor 15.00 heb je hem de volgende dag al in huis. In tegenstelling tot de meeste meubelzaken, waar je vaak 6 weken moet wachten op je bestelling, levert deze zaak direct. Dit komt omdat ze geen geld hoeven uit te geven aan een dure showroom, maar dit volledig kunnen besteden aan een voorraad ruimte. Op alle producten zit een jaar garantie en na aankoop heb je nog 30 dagen de tijd om te beslissen of je de stoel wilt houden. Klaar voor je eerste online meubel aankoop?