Column web
Bedrijven

Vind een baan via de onderwijsvacaturebank Nivvo

Als je op zoek bent naar een leuke baan in het onderwijs kun je daarvoor eens een kijkje nemen in de onderwijsvacaturebank Nivvo. Deze vacaturebank biedt tal van banen aan in zowel het lager als voortgezet onderwijs.

Werken in het onderwijs via onderwijsvacaturebank Nivvo

Nivvo is geschikt voor zowel docenten die een baan zoeken in het onderwijs als voor scholen die op zoek zijn naar goed personeel. Als je al in het onderwijs werkt en een andere baan zoekt is het zeker verstandig eens op deze website te kijken. Je vindt er diverse vacatures maar kunt ook een open sollicitatie sturen als je op zoek bent naar een (andere) baan.

Persoonlijke benadering

De werkwijze van onderwijsvacaturebank Nivvo vertoont gelijkenissen met die van een uitzendbureau. Als je interesse hebt in een functie krijg je eerst een kennismakingsgesprek met een medewerker van Nivvo. Ook wordt er voor de sollicitant een profiel gemaakt op basis van standaardtesten. Niet alleen de sollicitant krijgt een gesprek, ook de school waar de vacature openstaat ontvangt een persoonlijke benadering in de vorm van een kennismakingsgesprek. Indien er een match is wordt er een afspraak gepland tussen de kandidaat en de school. Er gaat een medewerker van Nivvo mee naar het sollicitatiegesprek en als het gesprek goed verloopt kun je wellicht snel aan de slag op de school.

Goede krachten in het onderwijs

Nivvo is altijd persoonlijk betrokken. Ze werken samen met Meesterbank, de grootste online onderwijsvacaturebank van Nederland. Op die manier ontstaat er een groot aanbod aan vacatures waaruit jij een keuze kunt maken. Als scholen op zoek zijn naar goed gekwalificeerd personeel kunnen ze er bij Nivvo zeker van zijn dat zij de juiste persoon zoeken voor de baan. Zo krijgen scholen goede onderwijskrachten tot hun beschikking en vind jij als docent de baan van je dromen. Iedere potentiele docent wordt op voorhand gescreend en voldoet bij Nivvo altijd aan de volgende eisen: ze beschikken over een lesbevoegd en zijn uiterst bekwaam in hun vak. Daarnaast hebben ze een grote affiniteit met jongeren en kinderen. Als je niet met de doelgroep om kunt gaan is het onderwijs niet de geschikte plek voor jou.

https://www.nivvo.nl/