Column web
Image default
Auto's en Motoren

Waarom een bedrijfsbus leasen de beste optie is voor kleine ondernemers

Ben jij een zelfstandige of ben je eigenaar van een kleine onderneming? Het is flink aanpoten om jouw zaak tot leven te brengen en hier komen veel investeringen bij kijken. Een goede bedrijfsbus kan cruciaal zijn, maar ook een diepe greep uit jouw portemonnee. Een leasecontract voor een bedrijfsbus is dan de ideale optie. Lees gauw verder waarom ook jij als zelfstandige of kleine ondernemer een bedrijfsbus moet leasen.

 

Een professionele uitstraling

Een bedrijfsbus leasen is de slimste keuze voor wanneer je een professionele uitstraling wilt wekken naar jouw klanten. Je kunt als een startend schildersbedrijf met een eigen auto komen aanzetten of goedkoop een tweedehands bus aanschaffen, maar dit kan een verkeerd beeld schetsen bij de klant. De investering voor een nieuwe bedrijfsbus kan te hoog zijn. Daarom is een leasecontract de beste optie. Zo rijd je in een nieuwe bedrijfsbus en geniet je van een voordelig tarief.
 

 

Tijdelijke contracten

Hoe langer je de bus least, des te voordelig jouw contract is. Het is daarom aan te raden om een contract van minstens een jaar af te sluiten. Maar heb je slechts tijdelijk een bedrijfsbus nodig? Dan is het ook mogelijk om een tijdelijke lease af te sluiten. Dit is voordelig op de korte termijn. Zo heb je tijdelijk een goede bedrijfsbus en kun je in deze tijd het geld bij elkaar brengen voor een eigen bedrijfsbus.

 

 

Snel geregeld

Wanneer jij morgen al een bedrijfsbus nodig hebt, kun je dit vandaag nog regelen. Het regelen van een bedrijfsbus is eenvoudig en snel. Er wordt gekeken naar jouw behoeften en je kiest zelf een bus die het beste past bij jouw bedrijf. Wanneer deze bedrijfsbus ter beschikking is, kun je deze snel leasen.

Wil je ook een bedrijfsbus leasen? Als zelfstandige of kleine onderneming is dit een slimme stap naar een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Je bespaart met het leasen van een bedrijfsbus op de kosten van de aankoop , maar geniet wel van een bedrijfsbus voor jouw bedrijf.