Column web
Image default
Beauty en verzorging

Geen make-up meer nodig met een wenkbrauw tattoo

Wil jij altijd goed en mooi verzorgde wenkbrauwen hebben, ook tijdens het zwemmen of een dagje strand? Dan kan je het beste permanente make-up op je wenkbrauwen laten zetten, dit wordt ook wel wenkbrauw tatoeëren genoemd.

Salon Easy Beauty, zeer veel ervaring en erg kundig

Bij salon Easy Beauty in s’ Gravenmoer, vlakbij Breda, doen ze dit zeer mooi en erg kundig. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Je krijgt het beste advies om zo tot de mooiste wenkbrauwen te komen. Er wordt goed gekeken naar de vorm van je gezicht, de huidige vorm van je wenkbrauwen en naar je huidskleur. Vervolgens worden je wenkbrauwen ingetekend met een wenkbrauwpotlood. Dit om de juiste vorm van de wenkbrauw te bepalen. Daarna wordt de juiste kleur voor je wenkbrauwen bepaald. Pas als je helemaal tevreden bent over de vorm en de kleur zal de permanente make-up gezet worden.

Heb je van jezelf hele kleine wenkbrauwen of heel weinig haartjes waardoor je wenkbrauw nu niet goed zichtbaar is? Ook dan weten ze bij Easy Beauty de mooiste wenkbrauw voor jou te creëren. De behandeling is niet heel pijnlijk, het voelt een beetje hetzelfde als het krijgen van een schaafwondje. In totaal, dus inclusief alle voorbereiding, duurt je afspraak voor het zetten van de permanente make-up ongeveer 2 uur.

Nazorg en nabehandeling

Na de behandeling krijg je zalf mee om je wenkbrauwen de eerste dagen mee in te smeren en informatie over de nazorg. Hierin staat onder andere dat je wenkbrauwen de eerste dagen na de behandeling droog moeten blijven, je niet moet pulken aan eventuele korstjes en je een paar keer per dag je wenkbrauwen moet insmeren. Na 6 weken heb je opnieuw een afspraak voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of de permanente make-up helemaal goed gepakt heeft en kleine plekjes worden nog bijgewerkt. In sommige gevallen is het nodig om nog een derde keer terug te komen.

Ook permanente make-up op lippen en ogen

Bij Easy Beauty kan je naast permanente make-up voor je wenkbrauwen ook terecht voor permanente make-up op de lippen en permanente eyeliner. Voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak kan je een mailtje sturen naar info@easy-beauty. nl of bellen naar 0162-696752.

https://www.easy-beauty.nl/