Hekwerk voor dieren

Hekken gebruik je als omheining, om plekken af te bakenen en om privacy te creëren. Met hekwerken creëer je een veilige omgeving voor mens en dier. Het is belangrijk dat hekwerk van goede kwaliteit zijn. Hekwerken zijn er in ontelbaar verschillende soorten, van meerdere materialen en voor meerdere doelen. In dit blog gaan we in op hekwerken voor dieren.

Arfman hekwerken voor dieren

Arfman is een partij die kwalitatief goede hekwerken levert. Ze leveren houten en stalen hekwerken voor de overheid, voor het spoor en voor verschillende toepassingen in de landbouw, maar ze werken ook voor particulieren. Arfman Hekwerk is al 45 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerken voor onder andere dieren.

Hekwerken voor wild

Om wild te beschermen tegen mensen en andersom, worden er wel eens wildroosters gelegd, maar ook bestaat er faunatechniek. Fauna afrasteringen voorkomen dat dieren op de weg kunnen komen en het geleidt dieren naar passages waar ze veilig de andere kant van de weg kunnen bereiken. Maar hoe richt je dat in voor grote dieren als herten en reeën en voor klein dieren als dassen of zelfs hele kleine beestjes als amfibieën? Voor iedere toepassing is een oplossing, door onder andere de hoogte van het hekwerk. Als het gaat om faunatechnieken, dan is het belangrijk om een specialist in te schakelen.

Hekwerken voor beesten

Naast wild, houden wij als mensen ook beesten in ons bezit. Denk bijvoorbeeld aan paarden, schapen en honden voor de hobby. Belangrijk is om de beesten vrij te laten rennen en bewegen, maar niet zo vrij dat ze een weg op kunnen of de wilde natuur in lopen. De meeste mensen kiezen hier voor een houten hekwerk, gecombineerd met gaas, omdat dat mooi en warm staat in een tuin.

Vragen over hekwerk voor dieren?

Heb je vragen over welk hekwerk je het beste voor je dieren kunt aanschaffen? Vraag dan een specialist, zoals bijvoorbeeld Arfman. Zij werken voor veel verschillende projecten door heel het land en ook voor particulieren.

https://www.arfman.nl/

This article was written by