Column web
Huishoudelijk

Hoe jouw huis beveiligen tegen inbraak met cilindersloten van M&C

 

Je veilig voelen in je huis en weten dat jouw inboedel beveiligd is wanneer je niet thuis bent is van cruciaal belang. Niemand wil nachtelijk bezoek krijgen terwijl je in bed ligt en thuis komen in een huis waar ingebroken werd is al een even nare nachtmerrie. Ook in je bedrijf wil je niet voor deze onaangename verrassing staan en daarom is het belangrijk om jouw huis optimaal te beveiligen met degelijke cilindersloten.

 

Omdat inbrekers vaak heel drastisch te werk gaan en de knepen van het ‘vak’ kennen is een cilinderslot heel makkelijk te vernielen. Sommigen doen er slechts 30 seconden over om het slot te breken of stuk te trekken en in een mum van tijd zijn al jouw waardevolle stukken verdwenen.

 

Kerntrekbeveiliging

 

Wanneer je de website www.mc-cilinder.nl bezoekt zul je zien dat de cilindersloten die aangeboden worden een prima beveiliging geven voor jouw dierbare bezittingen. De SKG 3* cilinders met 3 maal geharde stalen brug zijn gegarandeerd beveiligd tegen boren, kerntrekken, de slagmethode, picking en het breken van de cilinder.

 

Kerntrekken is één van de meest gebruikte methoden om een slot uit te breken en het duurt slechts enkele seconden voor de inbreker de weg naar jouw spulletjes gevonden heeft. Er is niet meer voor nodig dan een gehard stalen schroef en een schroevendraaier, materialen die heel makkelijk mee te dragen zijn zonder dat het opvalt. Vroeger was het voldoende om een 2 maal gehard stalen cilinderslot te gebruiken maar dit is reeds lange tijd achterhaald en is een duurzame kerntrekbeveiliging zeker geen luxe.

 

Deurcilinders

 

Waarschijnlijk herken je het probleem wel, je steekt een nieuw slot in de deur en de twee passende sleutels zijn niet voldoende om heel je gezin, je moeder of je beste vriendin te voorzien. Of je hebt meerdere buitendeuren en zit voortdurend gestresseerd te zoeken naar de juiste sleutel in je sleutelbos. Ook voor dit probleem kunnen wij jou de perfecte oplossing geven door ofwel, op vertoon van het certificaat, het gepaste aantal sleutels te dupliceren of door gelijk sluitende deurcilinders te leveren waardoor je voor alle deuren slechts één sleutel nodig hebt. De sloten en sleutels zijn niet na te maken zodat je nooit bang hoeft te zijn wanneer je per ongeluk een sleutel verliest.

 

Let wel, wanneer je zelf een deurslot gaat vervangen, dat je heel precies meet welke maat je nodig hebt want dit is uiteraard heel belangrijk. Op de website www.mc-cilinder.nl kun je perfect zien hoe je de juiste maat neemt van jouw nieuwe slot.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/