Column web
Image default
Huishoudelijk

Schakel Elektricien Roosendaal in om je groepenkast te laten uitbreiden

Als jij je groepenkast wil laten uitbreiden dan ben je bij Elektricien Roosendaal aan het juiste adres. Een groepen uitbreiden is pas nodig als er meer groepen nodig zijn voor elektrische apparaten in je huis. Als je niet genoeg groepen hebt en je gaat veel elektrische apparaten tegelijkertijd gebruiken dan zullen de zekeringen springen of uitslaan omdat je meer dan 16 ampère gebruikt. En als er je een verouderde groepenkast hebt dan is het handig om dat na te laten kijken. Vaak wordt er dan geadviseerd om de groepenkast te laten vervangen, maar soms is het ook mogelijk om je groepenkast te laten uitbreiden.  

 

Waarvoor wordt een groepenkast uitgebreid

Een groepenkast wordt onder andere uitgebreid als je een inductie kookplaat in je huis wilt. Een inductiekookplaat gebruikt veel stroom, daarom moeten er extra groepen worden aangesloten. Als allereerst heb je een speciale stopcontact nodig voor de perilex stekker van het apparaat. Wanneer je dit stopcontact niet hebt dan moet de elektricien van Elektricien Roosendaal dit voor je aanleggen. Naast een speciaal stopcontact moet je ook rekening houden met een stroomdraad van de meterkast naar de keuken. Dit is nodig zodat de inductiekookplaat genoeg stroom krijgt.

 

Kan Elektricien Roosendaal mijn groepenkast uitbreiden?

Elektricien Roosendaal is gespecialiseerd met alle klussen op het gebied van elektra. De groepenkast uitbreiden is geen enkel probleem voor Elektricien Roosendaal. Een groepenkast uitbreiden is een alledaagse klus voor Elektricien Roosendaal. Doordat deze klus dagelijks wordt gedaan zit het goed in het systeem van de monteurs. De monteurs hebben een jarenlange ervaring. Door deze jarenlange ervaring hebben de monteurs ook veel kennis van het vak. De monteurs zijn goed opgeleid en ze krijgen regelmatig bijscholing. Dit is belangrijk omdat er constant nieuwe technieken ontstaan. Met de regelmatige bijscholing blijven de monteurs up to date.