Column web
Image default
Huishoudelijk

Van lampen tot plantenboxen: alles voor je interieur vind je bij Deens!

Bij Deens kun je it’s About RoMi lampen bestellen die helemaal aansluiten op jouw inrichting. De ontwerpers van dit jonge, Nederlandse merk halen inspiratie uit het stadse leven én de natuur. De designlampen-collectie van it’s about RoMi is afwisselend. Er zitten bedlampen, bureaulampen, hanglampen, staande lampen en tafellampen tussen. De lampen zijn verdeeld in series die allemaal de naam van een stad hebben gekregen. We geven een voorbeeld en beginnen dicht bij huis: Amsterdam! Onder deze noemer vallen onder meer een kroonluchter, wandlamp en vloerlamp. Allemaal zijn ze gemaakt van zwart ijzer en email. De uitstraling is stoer en een beetje retro. Een compleet andere stijl heeft it’s about RoMi Toulouse verlichting. Dit zijn voor stuk voor stuk bijzonder sierlijke lampen in goud met wit. De designers hebben dit keer marmer en metaal gebruikt.

Nu je toch bij Deens bent uitgekomen, maken we je attent op een waar pareltje: het Urban Cotton wandkleed. Eigenlijk moeten we in meervoud spreken want er zijn meerdere wandkleden die deze naam mogen dragen. Urban Cotton is een samenwerking tussen verschillende designers. Deze creatieve vakmensen hebben allemaal een eigen stijl en daarom is het assortiment zo gevarieerd. The Look is een wandkleed met een afbeelding van een vrouwengezicht, een echte eyecatcher voor in de living! De afmetingen zijn 185 bij 145 cm. De kleurschakering gaat van zwart naar gebroken wit. De Fushion Flow -60 bij 130 cm- is gemaakt met de zogenoemde tie-dye-techniek. In het kleed zijn knopen gelegd / delen samengebonden, daarna is de stof ondergedompeld in een verfbad. Na het verven zijn de knopen er weer uit gehaald. Het resultaat? Een wandkleed met een uniek patroon van vormen en tinten.

Sluiten we af met het noemen van artikelen die altijd wel van pas komen en die je vandaag nog bij Deens kunt bestellen. Een ambachtelijke houten plantenbak, keramieken latte mokken, kussenhoezen met vrolijke prints en glazen waxinehouders met een fijne gravering.

https://www.deens.nl/nl/