Column web
Image default
Huishoudelijk

Elektricien Rotterdam

Is uw huis elektrisch gezond?

Lees hier een aantal tips waarmee je dat kan checken.

De grootste oorzaak van woning en kantoorbranden komt nog altijd voor uit de elektriciteit. En in de wereld van nu waar we steeds meer elektrische apparaten gebruiken om ons leven makkelijker te maken, wordt de kans op een brand door elektriciteit ook aanzienlijk verhoogd. Het wordt daarom aanbevolen om je huis of kantoor regelmatig te inspecteren en analyseren of het elektriciteitsnetwerk nog gezond is. Stel jezelf eens de volgende vragen; Hoe vaak laat je je groepenkast en je elektriciteitsnetwerk controleren? En bijvoorbeeld de stopcontacten? Net als bijvoorbeeld je auto heeft je groepenkast regelmatig onderhoud nodig.

 

Elektricien Rotterdam adviseert

Beschadigde stekkers, stopcontacten, kabels en verouderde bedrading kunnen onherstelbare elektrische schade aan jouw bezittingen veroorzaken. Dus voor de veiligheid van jou, je gezin of collega’s moet je op het volgende letten:

–          Controleer de stekker en het stopcontact op brandplekken, geluiden van zoemend of krakend geluid, geactiveerde stroomonderbrekers enz. Neem contact op met Elektricien Rotterdam als u iets verkeerds opmerkt.

Als de elektrische kabels slijtage of enige vorm van schade hebben ondervonden, moet u deze onmiddellijk vervangen. Als u blootliggende elektriciteitsdraden aanraakt, kunt u een elektrische schok krijgen of kunt u zelfs overlijden.

 

Wie kan deze controles voor je uitvoeren?

Als je vermoedt dat er ergens elektrische schade is, moet u hulp inroepen van een betrouwbare en professionele elektricien. Het is belangrijk op te merken dat elektrische inspecties alleen mogen worden uitgevoerd door mensen die ervaren, deskundig en bekwaam zijn. Neem contact op met ons 24/7 storingsdienst  van Elektricien Rotterdam, Madeliefstraat 9, 3083 TH als u op zoek bent naar een ervaren elektricien in uw woon- of bedrijfsruimten in Rotterdam of omgeving. 

https://www.elektricienrotterdam.nu/