Column web
Image default
Woning en Tuin

Perfecte afwerkmaterialen voor egalisatie en betegeling

Ben je van plan om je badkamer, toilet of keuken te gaan betegelen? Dan is het prettig om een goede tegellijm te gebruiken. In de webshop van Egaline Online vind je Atlas tegellijm. De Atlas Geoflex Wit is een zeer flexibele tegellijm die eenvoudig is aan te brengen en af te werken. Deze tegellijm verspreid zich perfect en geschikt is voor diverse ondergronden. Dit product is te gebruiken voor tegels, zoals keramiek en natuursteen. De tegellijm is eenvoudig aan te maken met water. 

Egaliseren van ondervloeren

Wil je parket of tegels leggen? Dan kan het zijn dat de ondervloer nog niet helemaal egaal is. Om een gladde ondervloer te creëren is egaline onmisbaar. Met de Atlas SMS 30 egalisatiemortel maak je makkelijk en snel de ideale onderlaag. Dit product is te gebruiken voor diverse soorten vloeren zoals; laminaat, parket, PVC-vloeren, gietvloeren en tegels. De egaline is makkelijk zelf aan te brengen en af te werken. Met als resultaat een vlakke ondervloer. Dit materiaal heeft een verwerkingstijd van 40 minuten waardoor je mogelijke fouten nog kunt herstellen. Deze egalisatiemortel is ook te gebruiken wanneer je vloerverwarming hebt. De Atlas sms 30 kan zowel met de hand als machinaal worden aangebracht. Hiermee breng je verschillende ruimtes met verschillende hoogtes eenvoudig op gelijke hoogte. De eersteklas Atlas sms 30 egaline krimpt bijna niet. Waardoor er weinig kans is op scheuren en je op lange termijn verzekerd bent van een egale ondervloer.

Meer weten?

De afwerkmaterialen die aangeboden worden op egaline.online voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor een langdurig resultaat. Ze kunnen een goede prijs bieden, omdat ze hun materialen ruim inkopen. Voor grote projecten is het bij egaline.online daarom mogelijk om groot in te kopen.  
Mocht je nog een vraag hebben over je bestelling? De specialisten van egaline.online voorzien je van passend advies. Je kunt ze mailen info@egaline.online of bellen 06 -16160080.

https://egaline.online/