Column web
Image default
Entertainment

Huur een pop; hoe wij zorgen voor een onvergetelijke dag

 Bij huur een pop verhuren wij de leukste opblaasbare poppen voor iedere feestelijke gelegenheid. Iemand binnen uw kring die sarah of abraham wordt? Iemand die zijn/haar rijbewijs (eindelijk) heeft behaald? Of geeft u een feest waarbij u nog activiteiten zoekt? Bekijk dan vooral onze website en laat u versteld staan van wat wij allemaal te bieden hebben voor een onvergetelijke dag.

Ons aanbod

Bij ons is het gemakkelijk om een pop te huren en kunt u kiezen tussen heel veel verschillende poppen per gelegenheid. Denk aan een pop op de motor, een abraham of sarah pop, een opblaasbare baby voor de pasgeborene en een opblaasbare ooievaar. Ook voor een opblaasbare kerstman met verlichting kunt u bij ons terecht. Uw tuin was nog nooit zo leuk versierd!

Naast opblaasbare poppen hebben wij nog veel meer in petto. Wij bieden verschillende activiteiten op locatie. Een voorbeeld hiervan is laserkleiduifschieten, waarbij u zelf een keuze kunt maken van een locatie. Mocht het niet lukken om hier een locatie voor te vinden, dan zorgen wij voor een ideale en toffe plek bij één van onze partners. Daarnaast hebben we nog veel meer spellen en activiteiten die uw speciale dag tot een topdag zullen maken. Een springkussen voor de kids, party tenten en blacklight sportevenementen zijn enkele dingen waar wij bekend om staan. Jullie bijzondere dag nooit vergeten? Huur dan ook eens onze photobooth! Heel erg leuk voor jongeren en de ideale vastlegging van jullie dag.

Hoe het werkt

Bekijk de beschikbaarheid van wat u graag zou willen huren via onze website en huur datgene wat u nodig hebt voor uw speciale dag. In de meeste gevallen zoals met de opblaasbare poppen sturen wij u het pakket toe zodat u er zelf mee aan de slag kan. Natuurlijk met bijgeleverde instructies, het kan dus niet fout gaan! Is het vervolgens de datum van teruggave? Ruim dan alle spullen weer terug op in het pakket en stuur deze door middel van het bijgeleverde retourlabel gratis naar ons terug.

Wij hopen uw bestelling snel tegemoet te zien! Benieuwd geworden naar ons complete aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze website! Wilt u magneten kopen, maar wilt u ze morgen al in huis? Dan bent u hier aan het juiste adres.