Column web
Image default
Entertainment

Wat doe je met de kerstborrel?

Ieder jaar komt het weer voorbij: de kerstborrel. Natuurlijk een gezellig moment om het jaar met je collega’s af te sluiten. Maar als werkgever of als personeelsvereniging kan je soms best even radeloos zijn omdat je niet meer weet wat je dit jaar nu weer moet organiseren. Wij helpen je op weg met deze ideeën!

Kerst DJ

Een DJ en een feest zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus waarom dan ook niet met je bedrijfskerstfeest? Huur een kerst Dj in, die weet hoe hij de mensen een gezellige middag of avond kan laten beleven. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een karaokeshow, of met een saxofonist erbij creëer je een heerlijk kerstfeest die heel anders is dan de standaard kerstborrel op vrijdagmiddag na het werk…

Kerstwandeling

Doe het eens heel anders dan anders! Ga met elkaar naar het strand of het bos of de duinen in. Organiseer een heerlijke kerstwandeling, met daarna een gezellig samenzijn onder het genot van een kop warme chocomel of misschien wel een stamppotten buffet!

Après ski sfeer

Ga je voor een hele avond kerstfeest? Dan is een foute kerstparty toch het einde? Richt de kantine, de bedrijfshal of wat voor locatie dan ook helemaal in winterse sferen in en maak er een echte skihut van. Hoe meer après ski facetten erin zitten, hoe mooier. Uiteraard komt ook nu de DJ mooi van pas. En je kunt eveneens denken aan leuke spellen die er gedaan kunnen worden die helemaal in de Tiroler sferen passen!

Teambuilding

Teambuilding is altijd goed voor een bedrijf. En waarom zou je die twee dingen niet combineren? Organiseer in december een leuk teambuilding uitje. Heb je zelf verder geen omkijken naar, maar het is wel erg leuk! Vaak zijn activiteiten in december toch al wel in de kerstsferen, dus dat ontbreekt dan in ieder geval ook niet. En uiteraard kan je eveneens heel bewust voor iets echt winters kiezen.