Column web
Image default
Toerisme

De populairste campers op dit moment

Reizen in een camper wordt met het jaar populairder. Ze bieden een unieke manier om te genieten van de wereld om je heen, en ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van kamperen tot roadtrips, er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor een camper. Bij Topcamperverhuur vind je verschillende campers om uit te kiezen. Je vindt bijvoorbeeld klassieke VW-campers, gemonteerde vrachtwagen campers en nog veel meer. Hier zijn de meest voorkomende camper opties die je kunt kiezen voor je volgende roadtrip.

Camper met daktent

Een daktent is eigenlijk gewoon een tent die op het dak van je camper wordt bevestigd. Het biedt extra ruimte voor slapen en opslag wanneer je met je camper reist. De daktent wordt meestal geleverd met eigen slaapzakken en kussens, zodat je gemakkelijk je kamp kunt opzetten waar je maar wilt. Je hebt een tent bovenop de camper, je hoeft de tent dus niet op de camping op te zetten. Je kunt van de nacht genieten vanuit de ruimte boven de camper. Sommige modellen hebben zelfs een uitschuifbare tafel die je kunt gebruiken als het buiten niet regent.

Klasse B-camper

Een klasse B camper is een camper die qua vorm meer overeenkomt met een transporter busje in plaats van een typische camper vorm. Dit soort campers zijn kleiner dan de meeste andere campers op de markt, omdat ze niet zoveel binnenruimte hebben als andere campers. Ze zijn echter nog steeds groot genoeg om zes personen comfortabel te laten slapen met voldoende ruimte voor opslag en om te koken. Hij heeft meestal twee of drie zitplaatsen voorin en ruimte voor twee of drie personen achterin. Dit type camper heeft vaak twee bedden en veel opbergvakken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om alles overdag netjes op te kunnen bergen.

Camper met overdekte cabine

Deze camper is vergelijkbaar met de camper klasse B. Het staat ook bekend als een over-cabine camper. Het heeft een extra cabine bovenop het voertuig. Ook al is het formaat klein, toch heeft deze camper alle voorzieningen die je nodig hebt als je onderweg bent: bedden, een badkamer en een keuken. Ze zijn perfect als je alleen lokaal reist. De overhead cabine biedt extra ruimte om te slapen. Je kinderen zullen graag in deze cabine slapen. Bovendien kun je deze cabine ook gebruiken om je spullen in op te bergen.