Column web
Toerisme

Uw vaarbewijs behalen doet u bij de grootste zeilschool in Nederland

 

Wilt u binnenkort uw vaarbewijs behalen? Bijvoorbeeld omdat u gaat varen in Nederland, Frankrijk of in Italië? In alle gevallen doet het u goed om lessen te volgen bij de grootste zeilschool en bootverhuur van Flevoland midden in Nederland. Het team van De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur beschikt over ruime ervaring en kan u hierdoor snel en goed opleiden. U wilt immers met een veilig gevoel het water op kunnen gaan, nietwaar?

 

Een vaarbewijs behalen overdag of in de avond

De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur biedt meerdere cursussen aan. Zo kunt u een dagcursus volgen voor Vaarbewijs 1 en een avondcursus voor Vaarbewijs 2. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een privéles te volgen. Zowel de dagcursus als de avondcursus wordt in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand gegeven. Wilt u meer informatie over een vaarbewijs behalen, dan kunt u altijd even een kijkje nemen op de website van Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur.

 

Boek uw lessen online via Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur

Bent u overtuigd van de voordelen die Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur u te bieden heeft? En wilt u liever vandaag dan morgen uw vaarbewijs behalen? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog uw lessen op de website van Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur.