Column web
Electronica en Computers

Ontdek de voordelen van een goede bedrijfsbeveiliging

Bij een groeiend bedrijf is het altijd van belang de bedrijfsbeveiliging actueel te houden. Als u bijvoorbeeld meerdere filialen krijgt, is het van belang een digitaal toegangscontrolesysteem te hebben. Met een schriftelijk systeem heeft u geen overzicht meer wie zich in de verschillende filialen bevindt. Daarnaast voorkomt u met een goed toegangscontrolesysteem ook ongenode gasten in uw bedrijf, wat uiteraard het belangrijkste is. Een goede manier om de veiligheid in uw bedrijf te garanderen is het gebruik van biometrie. Door middel van een vingerafdruk krijgen uw medewerkers gemakkelijk toegang tot het gebouw en de ruimtes waarvoor zij bevoegd zijn.

Combineer uw bedrijfsbeveiliging met bijvoorbeeld tijdsregistratie

Een partij die u kunt inschakelen voor de bedrijfsbeveiliging is EasySecure. Dit bedrijf is opgericht in 2005 en sindsdien lopen zij voorop op het gebied van biometrie. Zo kunt u hier niet alleen toegangscontrolesystemen aanschaffen, maar kan dit ook gekoppeld worden met tijds- of aanwezigheidsregistratie. Deze gegevens worden digitaal opgeslagen. Daardoor heeft u altijd een accuraat overzicht van de werktijden van uw medewerkers. Ook voor de personeelsafdeling van uw bedrijf is deze informatie handig. Zij kunnen op deze manier namelijk gemakkelijk nagaan hoeveel en welke uren de medewerkers in het bedrijf aanwezig zijn.

Ook voor verzamelgebouwen vergroot biometrie de bedrijfsbeveiliging

In een bedrijfsverzamelgebouw zijn meerdere bedrijven gehuisvest. In een dergelijk pand is er daardoor weinig overzicht welke medewerkers bij welk bedrijf horen. Hierdoor komen er gemakkelijk mensen het pand in die niet bevoegd zijn voor een van de betreffende bedrijven. Ook hiervoor zijn toegangscontrolesystemen met biometrie een ideale oplossing. Alle medewerkers kunnen gemakkelijk de toegangscontrolesystemen bedienen met hun vingerafdruk om in de ruimtes te komen waar zij bevoegd voor zijn. Andere mensen houdt u op een gemakkelijke manier buiten de deur. Voor alle verschillende mogelijkheden kunt u rondkijken op de website van EasySecure. Bekijk welke producten passen bij uw bedrijf of informeer naar de mogelijkheden.