Column web
Electronica en Computers

Kentico CMS is een ideaal contentmanagementsysteem

 

Zoekt u een gebruiksvriendelijk en functioneel systeem waarmee u eenvoudig content voor uw applicaties creëert en onderhoudt? Dan biedt Kentico CMS u uitkomt. Met dit systeem handelt u online marketing, content management en e-commerce gemakkelijk af, inclusief de integratie naar externe systemen. Een groot voordeel van dit functionele systeem is dat u geen technische kennis hoeft te bezitten. Het systeem is voor iedereen simpel toe te passen. Bovendien maakt u gemakkelijk gebruik van aanvullende modules. Wilt u een contactformulier maken of nieuwsbrieven effectief verzenden per e-mail? Met Kentico CMS bespaart u tijd. Én dat voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding! Datacon is Gold partner van Kentico. Dankzij deze samenwerking beschikt Datacon over gecertificeerde productprofessionals met diepgaande kennis en directe toegang tot de technische staf van Kentico.

Waarom u gebruik zou moeten maken van API management

Wilt u interne en externe applicaties gemakkelijk en betrouwbaar laten communiceren? Maak dan gebruik van een API management platform. Het inzetten van API’s verlaagt uw kosten en verhoogt uw omzet. U verlaagt uw kosten omdat API’s geconfigureerd worden in plaats van gecodeerd. Hierdoor kunt u ze hergebruiken en combineren met andere API’s. U kunt uw omzet verhogen door nieuwe verdienmodellen te realiseren waarmee u informatie en diensten op een gestandaardiseerde wijze beschikbaar stelt aan klanten en partners.

Dit innovatieve bedrijf neemt graag uw zorgen uit handen

Voor het realiseren van ambitieuze projecten bent u bij Datacon aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft gecertificeerde mensen in dienst met zeer uitgebreide kennis en jarenlange ervaring om grote en kleine projecten te ontwerpen, te realiseren en te beheren. Wilt u een deskundig advies ontvangen op het gebied van Kentico CMS of API management of wilt u Datacon in het beheer laten van uw project? Het is allemaal mogelijk. Neem voor al uw vragen gerust contact op met de professionals van dit innovatieve bedrijf.