Column web
Image default
Mode en Kleding

Ben jij al klaar voor de zomer van 2022?

De zomer van 2021 was niet de meest memorabele zomer… Want tja door COVID-19 waren alle zomerplannen een beetje onzeker. Gaat het festival door, of wordt het last minute gecanceld, kan je op vakantie gaan of is het net iets te onveilig. Gelukkig is COVID-19 nu redelijk onder controle en kunnen er plannen gemaakt worden voor de zomer van 2022! Even alles inhalen wat de vorige zomer niet door heeft kunnen gaan. Dus hierbij de vraag: “ben jij al klaar voor de zomer van 2022”? 

 

Nieuwe zomeroutfits

Wat hoort er nou écht bij de zomer? Wij denken aan nieuwe zomeroutfits. Even shinen in een nieuwe outfit. Why not toch? Wat dacht je van een Muchachomalo zwembroek of bikini. Dit merk staat erom bekend om net wat over het randje te gaan met stoere en opvallende prints. Dat past helemaal bij het motto van de zomer van 2022. Over het randje gaan! Nu je toch al geinspireerd bent door de zwembroeken van dit toffe merk. Bekijk dan ook eens de Muchachomalo aanbieding pagina. En wie weet scoor je naast beachwear ook nog eens vette boxershorts voor onder je zwembroek. 

 

Naast nieuwe beachwear en veel te stoere onderbroeken wil je natuurlijk wel een complete outfit voor als je een dagje naar het park, terras of pretpark gaat. We voorspellen dat de zomer mode trends dit jaar erg vrolijk, kleurrijk en jaren nineties zullen zijn. We gaan weer even terug in de tijd en halen kleding met neon printjes uit de kast. Dit jaar doen we niet een basic kleuren zoals zwart, wit en beige. Nee! De zomer van 2022 staat echt in het teken van vrolijkheid en genieten van het lekkere weer en daar passen opvallende kleuren bij. 

In shape komen

Summerbody… loading in 3.2.1… Is het je vorig jaar niet gelukt om je summerbody doel te behalen? Jammer maar geen probleem. Vorige zomer was er toch helemaal niets. Dit jaar wel. Dus ga maar snel naar de sportschool of koop een paar gewichten om thuis te trainen. En als we het hebben over een summerbody dan hebben we het absoluut niet over een afgetraind lichaam met een sixpack. Wat overigens er natuurlijk altijd wel goed uitziet. Maar nee. We hebben het over het lichaam wat voldoet aan jouw ideaalbeeld. En dat hoeft helemaal geen strak lichaam te zijn. Embrace the curves. Kom in shape en zorg dat jij je straks goed en zelfverzekerd voelt in je beachwear. 

Vakantie boeken

Okay. We weten als Nederlanders dat het weer in Nederland best wel onvoorspelbaar kan zijn. Je kijkt de hele herfst en winter al uit naar die prachtige zomerdagen. En helaas valt het weer eens tegen. Regen, regen en nog eens regen. Dag zomerse outfits. De plannen om naar het strand te gaan vallen in duigen. Of toch niet? Waarom boek je niet gewoon een vakantie? Naar een bestemming waar het absoluut wel zonnig is. Het hoeft allemaal niet duur te worden zolang je op tijd boekt. Zonder zon zal de zomer van 2022 niet zo geweldig zijn. Wil je dit niet riskeren? Ga dan gewoon lekker op vakantie. 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/beachwear/swimshorts/