Column web
Image default
Zorg

Altijd en overal veilig werken met de software van Edevop

Edevop online is een webbased softwarepakket dat gemaakt is voor zorgverleners, eerstelijns. Werk je als fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, oefentherapeut of diëtist? Dan is deze Online EPD software van Edevop uitermate geschikt.

Door het werken in cloud kun je altijd en overal veilig het Elektronisch Patiënten Dossier raadplegen. Het veilige EPD is een handig samengevoegd formulier. Hiermee kun je eenvoudig je dossier bijhouden. De software heeft een functionele agenda die makkelijk te gebruiken is. Ook kun je documenten uploaden in de Edevop omgeving, waardoor al je documenten veilig opgeslagen staan in de cloud.

Daarnaast kun je direct aan zorgverzekeraars declareren via VECOZO. Je kunt facturen opstellen en verzenden. Edevop is NEN7510/ISO27001 gecertificeerd en wordt elk jaar gecontroleerd volgens de gestelde normen. Wat betekent dat deze online software erg veilig is. Ook is er een Controle op Verzekeringsgegevens (COV) via VECOZO. Er is een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview. Hiermee kun je ervaringen van patiënten meten met de partij die het beste bij jou past. Tenslotte kun je mailtjes op een veilige manier versturen via de koppeling met Zorgmail.

Start van Edevop

De software van Edevop is in 1993 in opdracht van zorgverzekeraar Agis ontwikkeld door Fred Giesbers. De Edevop software was voor zijn tijd erg vooruitstrevend. Paramedici konden met deze software digitaal declaraties uitvoeren voor zorgverzekeraars. Dit was een grote vooruitgang in de toen nog vooral papieren wereld. Sindsdien heeft Edevop een ruime klantenkring aan zich verbonden. Ondertussen zijn ze nu onderdeel van de WinBase Groep.

Heb je een vraag?

Mocht je een vraag hebben over de software van Edevop. Dan kun je kijken op onze website bij de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan dan kun je ook de helpdesk bellen. Ze zijn te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag zijn ze bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Of je kunt een mail sturen naar info@edevop.nl.

https://www.edevop.nl/