Column web
Image default
Mode en Kleding

Comfy Queen Hearts jeans

Misschien herken je het. Een kast vol jeans en je pakt toch altijd die ene. Die ene spijkerbroek die het mooist zit, het lekkerste aanvoelt en gewoonweg goed staat. Iedere vrouw heeft wel een favoriete jeans in de kledingkast. Combineer je jeans met een lekkere blouse en sneakers voor een casual look of kies voor een top en blazer en voor een zakelijke look!

Perfecte jeans

Al jarenlang behoren denims tot de meest gedragen broeken. Jeans komen in vele looks; van skinny tot boyfriend van flair tot bootcut. Er is altijd een model dat bij je past. En wil je 100% gaan voor comfort en looks? Kies dan voor Queen Hearts jeans. Deze trendy jeans zijn voorzien van heerlijke stretch. Dit zorgt voor ultiem comfort en een model dat naadloos aansluit.

De jeans van Queen Hearts komen in vele kleuren; zwart, grijs en diverse blauwtinten. Ook leatherlook jeans zijn volop verkrijgbaar. Ben je fan van ripped jeans? Dan kom je niets te kort bij dit merk. De denimbroeken van Queen Hearts zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en bijkomend voordeel; alle jeans zijn online te verkrijgen bij Botique.

Botique, heerlijk shoppen

Botique is een fantastische boutique in het centrum van Lisse, hartje bollenstreek. Eigenaresse Bo heet je welkom. Naast de Queen Hearts jeans kun je terecht voor vele andere leuke merken, accessoires, cadeautjes en kledingstukken. En ben je fan van sieraden? Ook dan kun je bij Botique terecht.

Naast shoppen in Lisse in online winkelen ook mogelijk. De voorraden wisselen geregeld dus er is altijd iets nieuws te bekennen. Dit zorgt er ook voor dat de outfit die je koopt, uniek is en voldoet aan de allerlaatste trends. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe items? Check dan de social kanalen van Botique. Iedere week worden er nieuwe foto’s geplaatst op Facebook en/ of Instagram. En heb je zin om even langs te komen? Gezellig! Je vindt Botique aan de Kanaalstraat 8 in Lisse.

https://www.botique-fashion.nl/