Computerwinkel Rotterdam | Naicom systems

 

Als u opzoek bent naar een computerwinkel in Rotterdam dan bent u bij Naicom systems aan het juiste adres. Sinds het jaar 1998 is het bedrijf al een computerspecialist. U kunt bij ons terecht voor het kopen van nieuwe en gebruikte computers en laptops tot het repareren van uw apparaat met de computerreparatieservice. 

  

Naicom systems 

Het kopen van een computer of laptop is een zeer moeilijke keuze. U wilt hierbij natuurlijk het beste advies en dat is mogelijk bij de computerwinkel van Rotterdam. Naicom systems kijkt eerst naar uw wensen en budget en geeft u op basis daarvan het beste advies.  Het bedrijf staat ook klaar om vragen te beantwoorden over uw pc of laptop, zelf als deze niet bij Naicom systems gekocht zijn. 

 

Nieuwe en gebruikte computers en laptops 

Naicom systems heeft een groot aanbod van verschillende merken in nieuwe en gebruikte computers en laptops.  De gebruikte laptops die worden verkocht zijn voorzien van de nieuwste software en updates. Verder wordt het apparaat voorzien van nieuwe onderdelen en zijn bijna niet te onderscheiden van nieuwe computers of laptops. 

 

Computerreparatieservice 

De computerwinkel uit Rotterdam heeft ook een computerreparatieservice. Voor al uw problemen met uw computer of laptop kunt u bij Naicom systems terecht, ook als de computer of laptop niet bij het bedrijf is aangeschaft. De specialisten van de computerwinkel uit Rotterdam hebben veel ervaring en expertise met het repareren van computers en laptops van alle merken. Uw kapotte computer of laptop is in veilige handen bij Naicom systems 

 

Naicom systems is de computerwinkel van Rotterdam. U kunt er terecht voor het kopen van een nieuwe of gebruikte computer. Problemen met uw huidige computer of laptop? Met de computerreparatieservice wordt dit probleem snel verholpen door de specialisten van Naicom systems.

http://www.naicom.nl/computerwinkel/

This article was written by