Dubbel glas kopen

Glas is een belangrijk element in de verwarming van uw huis, maar ook om uw huis goed af te schermen. Glas kan in verschillende plekken voorkomen. In een deur, een raam of een poort. Daarbij zijn er verschillende soorten glas, maar ook dubbel glas en enkel glas verkrijgbaar. Maar wat is nou precies het verschil? De naam zegt het eigenlijk al. Dubbel glas is dikker dan enkel glas. Daarbij houdt het dubbel glas dus ook kou en geluid tegen. Ideaal voor in de koude wintermaanden.

Hoe ziet dubbel glas er uit?

Dubbel glas wordt ook wel thermopane genoemd. Het bestaat uit twee verschillende glasbladen met daartussen een spouw. Hierdoor is het dus beter isolerend en daarbij ook energiebesparend. Dit komt ook door de lucht die te vinden is in de spouw. Dit dubbele glas voorkomt dus ook hele hoge energierekeningen, omdat u de verwarming niet zo hoog hoeft te zetten. Het is veel minder snel koud in een woning dan wanneer u een enkel glas heeft. Ideaal dus als u hiermee geld wilt besparen. Het voldoet namelijk ook aan alle normen en waarden van deze tijd. Er zijn verschillende soorten dubbel glas verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat u binnenkort ook kunt genieten van dubbel glas en dat terug gaat zien in de energierekening.

De voordelen van Glasgigant

Het voordeel van dubbel glas is dus dat ze een beter energielabel hebben, minder geluidsoverlast met zich mee brengt en ook betere bescherming biedt tegen weersomstandigheden. Dit dubbel glas vindt u in het assortiment van Glasgigant, waar u het dubbel glas op maat kunt laten maken. Wilt u dus dubbel glas bestellen? Ga dan naar de webshop van Glasgigant, bekijk het assortiment en vindt het mooiste glas, zodat u binnenkort een inbraakwerend stuk glas in uw raam heeft. Voor meer vragen belt u even de klantenservice en zij helpen u verder.

https://www.glasgigant.nl/

This article was written by