Column web
Computers / Internet / Searching

Een mega groot assortiment van dozen

Ik heb laatst verschillende soorten dozen gekocht bij een bedrijf genaamd Dozenhal. Al een tijdje zocht ik naar dozen voor mijn bedrijf. Mijn bedrijf bestaat uit een transportdienst en het leveren van verschillende producten. Natuurlijk willen wij niet dat de producten bloot worden getransporteerd, maar in een keurige doos. Daarom ging ik op zoek naar bepaalde dozen voor mijn bedrijf.

Op zoek naar de goede maten dozen

Na een tijdje zoeken naar verschillende bedrijven die dozen aanbieden, kon ik maar steeds niet de goede maten vinden. Alle bedrijven die ik tegen ben gekomen, hebben bijna allemaal dezelfde maten dozen en voor de rest kunnen ze niks bij maken of op maat laten maken. Hier irriteerde ik mij aan en was het zoeken naar zulke bedrijven een beetje zat aan het worden. Gelukkig kwam laatst mijn medewerker naar mij toe en zei dat ik bij Dozenhal eens moest kijken voor eventuele dozen. Ik had nog nooit van het bedrijf gehoord, maar ik zou voor de medewerker nog één laatste poging doen. Tot mijn geluk, kon ik daar zelf matten invullen die ik wilde en daar kwam dan uit of ze deze in hun assortiment hadden. Elke keer dat ik een doos maat invullen, was hij beschikbaar. Ik was echt heel blij hiermee en kon dus eindelijk mijn dozen bestellen.

De website van Dozenhal

Nadat ik mijn dozen allemaal op een rijtje op de website had gezet, kon ik gaan bestellen. Maar wat ik nog niet gelezen had was dat ik meerdere opties had met mijn dozen. Ik kon bijvoorbeeld kiezen of ik de dozen tweedehands wilden bestellen of dat ik ze bedrukt wilden. Dit vond ik een leuke toevoeging van Dozenhal, maar voor deze bestelling heb ik dat niet gedaan. Misschien voor de volgende keer als ik kerstpakketten moet maken! De prijs voor de dozen waren ook erg goed. Het was niet te duur, maar ze vroegen om een goede prijs. Ik kom zeker een keer hier terug.

Bezoek de website

Wilt u ook de diensten van Dozenhal uitproberen? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie.