Hoe kies je het beste hoesje voor jouw smartphone?

Hoe kies je het beste hoesje voor jouw smartphone?

Ben je op zoek naar een nieuw hoesje om een persoonlijke touch te geven aan jouw smartphone? Wanneer je even rondkijkt, merk je al snel dat het aanbod aan hoesjes oneindig is. Vaak kan je zelf een hoesje personaliseren met een eigen foto of opschrift. Maar hoe vind je nu een hoesje dat zowel een leuk design heeft en daarnaast jouw gsm optimaal beschermt. Optimale bescherming is de hoofdfunctie van een gsm cover omdat je natuurlijk jouw nieuwe gsm zo lang mogelijk krasvrij wilt houden. 

Bij GSM Services vind je voor elk model en type smartphone een passend hoesje.

Een hardcase hoesje

Een hardcase hoesje biedt de ultieme bescherming tegen tegen krassen en lichte vallen. Deze hoesjes zijn populair doordat ze vaak dunner en eleganter zijn dan andere.

Een softcase hoesje

Een softcase hoesje is ideaal wanneer je op zoek bent naar een cover in elastisch, duurzaam en flexibel materiaal. In tegenstelling tot een hardcase cover, kan een zacht hoesje niet breken bij het vallen. Als je je gsm vaak gebruikt, is een softcase hoesje een goede keuze om jouw gsm tegen botsingen te beschermen.

Een toughcase hoesje

Een toughcase hoesje is een middenweg tussen hardcase en softcase. Het combineert een zachte binnenkant met een harde buitenkant en biedt zo de beste bescherming voor jouw telefoon. Een toughcase cover kost iets meer dan de andere soorten, maar het is de perfecte bescherming tegen stoten en krassen. Het maakt jouw smartphone onverwoestbaar.

Een leren hoesje

Een leren cover beschermt jouw gsm tegen stoten en krassen en geeft jouw telefoon daarenboven een elegante uitstraling.

Een portemonnee hoesje

Het portemonnee hoesje heeft een extra beschermhoes vooraan waarin je je belangrijkste kaarten kwijt kan. Geen zin om jouw portefeuille mee te sleuren? Geen nood, in een portemonnee hoesje kan je jouw drie belangrijkste kaarten en zelfs wat cash geld opbergen.

 

http://gsmservices.be/