Column web
Computers / Internet / Searching

Gratis en snel je auto verkopen

Gratis en snel je auto verkopen voor de aller beste prijs is geen probleem wanneer je dat doet via http://gratismijnautoverkopen.nl/

 

Deze online autoveiling legt namelijk je auto in een keer voor aan meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven welke vervolgens een bod kunnen uitbrengen op je auto. Het hoogste bod wordt na 24 uur bekendgemaakt. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. Klinkt het bod je interessant, dan kun je de auto verkopen met slechts een druk op de knop.

 

Gratis en vrijblijvend

Het mooie van Gratis Mijn Auto Verkopen is dat het gratis en vrijblijvend is. Zonder kosten te maken kun je er exact achter komen wat je auto waard is en waarvoor je hem direct aan een van de RDW erkende autobedrijven kunt verkopen. Het hele proces kost je dus niets, ook het verkopen niet. Het bod is vrijblijvend en is dus vrij van verplichtingen. Daarmee ben je ook niet tot verkopen verplicht. Een perfecte manier om de dagwaarde van je auto te achterhalen.

 

Schade en/of gebreken

Ook auto’s met schade of technische gebreken kunnen zonder problemen worden aangemeld. Is je auto beschadigd, vernield of betrokken geweest bij een ongeval, dan is de autoveiling dé plek waar je hem kunt aanmelden. Verkopen gaat snel en eenvoudig. Binnen 1 dag kun je namelijk je schadeauto verkopen. Ook wanneer er een technisch probleem aanwezig is krijg je de best haalbare prijs te horen. Het maakt daarbij niet uit of de distributieriem gebroken is, de versnellingsbak kapot of dat er een elektronische storing aanwezig is. Het netwerk aan autobedrijven telt namelijk ook veel merk- en vakgarages welke meebieden. Daardoor krijg je altijd de beste prijs te horen waarvoor je de auto meteen kwijt kunt. Het mooiste van alles is dat het niet meer dan 1 dag tijd kost en geheel gratis is.

 

Alle merken en types zijn welkom

Het maakt niet uit of je een Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Rover, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo of ander merk auto hebt, want ze mogen allemaal vrijblijvend worden aangemeld. Elke auto is welkom, ook bedrijfsauto’s, cabrio’s en schadeauto’s.

 

Voordelen van RDW erkende autobedrijven

De voordelen van autobedrijven die RDW erkend zijn, is dat ze de auto ter plaatse kunnen vrijwaren. Je hoeft dus niet zelf naar een postkantoor of overschrijvingspunt. Particulieren kopen bovendien hun auto liever bij een autobedrijf omdat ze dan zelf ook hun eigen auto daarop kunnen inruilen. Bovendien geven de meeste autobedrijven ook een onderhoudsbeurt en nieuwe APK op de auto’s. De particulier is dus in een keer klaar.

 

Meld je auto gratis en vrijblijvend aan bij http://gratismijnautoverkopen.nl/