Haal groen in huis met Fleur Direct

Dat groene vrienden goed voor ons zijn, is inmiddels wel bekend. Maar welke plant past goed bij jou en jouw interieur? Welke planten passen perfect in jouw woning of kantoor en welke kun je beter niet in huis halen? Bij Fleur Direct helpen ze je graag verder. Met advies, maar ook met opmaakservice. Zo komt jouw gezonde groene aankoop het best tot zijn recht.

Van kantoor- tot kamerplant

Zeker op plaatsen waar u veel te vinden bent, is het belangrijk dat het binnenklimaat gezond is. Dit kunt u realiseren door planten te plaatsen. Niet alleen haalt u op die manier meer sfeer en levendigheid in huis of op kantoor. Planten geven ook zuurstof af, waardoor u frisser kunt werken en leven. Bij Fleur Direct is er een speciaal assortiment aan luchtzuiverende planten. Neem bijvoorbeeld de prachtige Goudpalm Areca Large. Deze ziet er niet alleen fris uit, hij zuivert ook daadwerkelijk de lucht. Heerlijke frisheid in huis dus. Liever iets meer dan alleen groen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor de Calathea Bicajoux. Deze geeft een prachtige roze bloem. Deze planten doen het prima op zowel kantoor als in huis.

Fleur Direct verkoopt niet alleen

Naast het verkopen van planten heeft Fleur Direct nog een ander doel. Het enthousiast maken van mensen voor groen. Om de planten goed tot hun recht te laten komen, hebben we daarnaast de opmaakservice. Hier krijgt u hulp bij het plaatsen van de planten in hun pot. Bijvoorbeeld door ons stappenplan te volgen. Wij zorgen ervoor dat de plant in de juiste pot komt en dat u precies weet hoe u de juiste hoeveelheid water geeft, bijvoorbeeld door het plaatsen van een vochtigheidsmeter. Wellicht heeft uw nieuwe plant hydrokorrels nodig. Op die manier kan uw plant gegarandeerd een stuk langer mee.

This article was written by