Kunstgras hockeyveld

Zoek je een partij waar je terechtkunt voor de aanleg van kunstgras voor een hockeyveld in je tuin? We laten je graag kennismaken met Vario. Er is niets leuker dan te kunnen hockeyen in de achtertuin. Een kunstgras hockeyveld in je eigen tuin stimuleert kinderen om te bewegen, daarnaast ben je verzekerd van gezamenlijk plezier. In onderstaand blog vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor kunstgras hockeyvelden?

Hockey stelt flink wat eisen aan kunstgras. Gelukkig biedt Vario Greenfields TX kunstgras. Hierdoor weet je zeker dat de bal in de goede richting rolt en dat je de stick makkelijk onder de bal kunt plaatsen. Kortom: optimale hockeyprestaties zijn mogelijk. Andere voordelen zijn dat je minder omkijken naar kunstgras hebt. Het vergt minder onderhoud, gaat lang mee, het staat mooi en het is flexibel in te zetten. Ook financieel is het zeer aantrekkelijk. Om deze redenen kiezen veel mensen steeds vaker voor kunstgras als hockeyveld.

Aanleg van kunstgras

De kunstgras hockeyvelden van Vario zijn zogenaamde semi-watervelden. De onderlaag wordt afgedekt met een kleine infill van zand. De zandlaag wordt bedekt door kunstgrasvezels. Het gras wordt geproduceerd van milieuvriendelijke materialen en heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Bij het aanleggen van kunstgras hockeyvelden komen verschillende specialistische werkzaamheden kijken. Vario beheerst alle fijne kneepjes van het vak en is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Zij zorgen ervoor dat je hockeyveld een volmaakt speelveld is. Ben je benieuwd hoe dit er precies uit kan zien? Dan raden we je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de showtuin in Lichtenvoorde. Je ziet dan precies wat de mogelijkheden zijn en wat de kwaliteit van het kunstgras is. De specialisten van Vario staan altijd voor je klaar om je te voorzien van advies op maat. Meer weten? Breng een bezoek aan de website van Vario.

https://vario-kunstgras.nl/