Online koop je een e-sigaret bij Mr Joy

Mr-joy is een expert in elektronische roken. Omdat elke e-sigaret goed is onderzocht, worden hier alleen de nieuwste en beste e-sigaretten aangeboden! Elke e-sigaret op Mr-joy.nl is voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

Mr-joy.nl heeft voor iedereen de juiste e-sigaret kit. Voor beginners tot en met experts en voor rokers die willen stoppen. Je heb zelfs de mogelijkheid om je e-sigaret samen te stellen. Mr-Joy geeft duidelijk en simpele informatie die je nodig heb als beginner en ervaren damper. 

U kiest de producten en plaats deze in uw winkelwagen daarna volgt u de stappen voor het invoeren van je bezorgadres en betaalmethode. Hier krijg je de mogelijkheid om jou voorkeur verzend- en betalingswijze te vermelden. Na de bestelling ontvangt je binnen enkele minuten op het door u opgegeven mailadres een bevestiging van de bestelling.

Je kan ook betalen middels bankovermaking, de bestelling wordt meteen verzonden zodra het bedrag bij geschreven is op de rekening van Mr Joy.

AfterPay is een volledige achteraf betaalproces uit waarbij je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de geleverde producten binnen een bepaald termijn te betalen.

http://www.mr-joy.nl

This article was written by