Column web
Computers / Internet / Searching

Voipzeker

Veilig en betrouwbaar uit de Cloud met VoIPZeker 

VoIPZeker is een jonge, dynamische onafhankelijke telecomprovider dat gespecialiseerd is in telefonieoplossingen uit de cloud. Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie. VoIP telefonie biedt een krachtig online portaal. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. Verder is VoIPZeker uitermate flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden en de contracten zijn zonder zorgen. Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verleningen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.  

IP-telefonie 

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. VoIPZeker is de telecomprovider dat gespecialiseerd is in VoIP. De VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en u kunt meteen bellen. Heeft u toch hulp nodig? Dan komen de monteurs VoIP gratis installeren. U kunt vanaf nu zorgeloos bellen met de Onbeperkt bundel. Voor een vast bedrag per maand kunt u vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummer in Nederland. Geen verrassingen meer dus op de telefoonrekening.  

VoIP telefonie 

Telefoonnummers zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor herkenning. Telefonie is nog steeds een veelgebruikt medium, zelfs na de opkomst van het internet en e-mail. IP telefonie combineert de wereld van het internet met de wereld van het bellen. Met een zakelijk telefoonnummer heeft u een serieuze uitstraling voor uw bedrijf. Voor alle soorten bedrijven is er bij VoIP telefonie een oplossing.  

 

Ervaar het gemak en de kracht van VoIPZeker. Neem vrijblijvend contact op met één van de experts om te kijken wat uw mogelijkheden zijn.  

 

 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers