Column web
Computers / Internet / Searching

De voordelen van een tablet kassa

Tablet kassa

Wilt u graag op alle plekken mobiel afrekenen of uw systeem uitlezen? Dan is een tablet kassa echt iets voor uw horecazaak of (sport)kantine. Benieuwd wat de voordelen zijn van dit kassasysteem? In ze blog leggen we u alles uit, zodat u precies weet waar u op moet letten als u een tablet kassa wilt aanschaffen.

Voordelen tablet kassa

Wilt u graag een tablet kassa aanschaffen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij Janssens Kassasystemen. Hier vindt u een iPad kassasysteem dat overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen is. Daarbij zijn de artikelen gemakkelijk zelf bij te programmeren en aan te passen. Ook is het mogelijk dat 8 gebruikers tegelijktijdig gebruikmaken van de kassa. Ook zijn uitgebreide rapportagemogelijkheden beschikbaar. Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk dan de website en ontdek wat een tabletkassa voor uw bedrijf of organisatie kan opleveren.

Voor wie?

De tablet kassa die u kunt bestellen bij Janssens Kassasystemen zijn geschikt voor de horeca, catering en (sport)kantines. De consultants van dit bedrijf denken altijd met u mee. Dankzij hun Retail- of horeca-achtergrond herkennen ze uw situatie en weten ze als geen ander waar u behoefte aan heeft. Heeft u nog bepaalde eisen of wensen? Er is veel mogelijk, dus geef dit zeker aan bij de consultants. Zo kunt u zelf bepalen welke informatie u wilt zien. Daarnaast geldt dat u de tablet kassa tegen een aantrekkelijke prijs kunt bestellen. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden en het gebruiksgemak? Het is mogelijk om een demonstratie aan te vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bent u ook geïnteresseerd in het aanschaffen van een betrouwbaar kassasysteem bij Janssens Kassasystemen? Bezoek dan de website van het bedrijf en dien een contactverzoek in.

https://www.kassasystemen.nl/