Reparatie van alle smartphones

Een aantal jaar geleden liep iedereen nog rond met een Samsung Galaxy telefoon of met een iPhone. Alhoewel beide smartphonegiganten nog steeds het overgrote gedeelte van de markt bezitten, zit men zo langzamerhand ook naar andere merken te kijken. De ‘klassieke’ modellen beginnen namelijk steeds prijziger te worden, vooral door de BKR registratie. Om deze reden zijn minder bekende telefoonmerken als Huawei, HTC, LG, Sony en andere toestellen steeds meer in opkomst. Ruim een kwart van de mensen in Nederland heeft al een smartphone die niet afkomstig is van één van de twee giganten en de verwachting is dat de markt in de loop der jaren steeds meer zal gaan versplinteren.

Het is goed dat deze trend gaande is, maar deze verschuiving betekent ook dat je soms over een toestel beschikt dat stuk gaat, waarna je tot de conclusie komt dat de meeste telefoon reparateurs deze helemaal niet kunnen repareren. Ze beschikken niet over de juiste onderdelen, niet over de juiste kennis, of vinden er simpelweg niet genoeg marge op zitten. Natuurlijk kun je jouw telefoon beschermen met een telefoonhoesje, maar mocht deze toch kapot gaan, dan kun je deze het beste laten repareren.

Over GSM Paradise

GSM Paradise is in te schakelen voor de reparatie van zowat elk denkbaar smartphone merk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HTC, LG, Huawei, Sony, Blackberry, OnePlus, Xiaomi en meer. Daarbij kun je terecht voor de reparatie van bijna elk denkbaar onderdeel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw scherm vervangen, de behuizing repareren, de camera oplappen, waterschade herstellen, het oplaadpunt vervangen en meer. Niet alleen kunnen we je in het gros van de gevallen van te voren vertellen hoeveel het gaat kosten, ook heb je jouw device vaak dezelfde dag nog terug. Is het rustig, dan kun je zelfs gewoon een rondje in de winkel lopen terwijl wij deze oplappen. Bekijk de rest van de mogelijkheden op onze website!

 

https://www.gsm-paradise.nl/

This article was written by