Deze handtassen moet je echt hebben!

Bijna iedere vrouw draagt elke dag een handtas om er hun spulletjes zoals portemonnee, sleutels en telefoon in te doen. Een leuke handtas is daarom wel zo fijn, want je hebt hem waarschijnlijk de hele dag bij je. Daarom delen we in dit artikel de leukste handtassen die iedereen echt zou moeten hebben! 

Zwarte leren handtas 

Een simpele zwarte leren handtas is onmisbaar en iedereen zou er eigenlijk eentje in haar kast moeten hebben. Een zwarte handtas is namelijk perfect om als formele werktas voor naar kantoor gebruikt te worden, want het is chique, ingetogen, zakelijk en schreeuwt niet om aandacht. 

Laptop handtas 

Als je vaak je laptop bij hebt, dan is een handtas met een handig laptopvak erin echt ideaal. Dit speciale laptopvak zorgt ervoor dat je laptop niet beschadigd raakt door andere spullen in je tas en het dempt schokken als je met de tas ergens tegenaan stoot. De meeste merken maken ook speciale laptopversies van hun handtassen, dus er valt gelukkig genoeg te kiezen! 

Casual handtas 

Voor in je vrije tijd is een beige of taupe leren handtas erg leuk, want dat is qua kleur wat minder hard dan zwart. Taupe, beige of andere bruintinten staan bijvoorbeeld erg leuk bij blauwe jeans. Een handtas die je in je vrije tijd gebruikt, moet makkelijk te dragen zijn. Kies daarom voor een soepele leersoort die een beetje slouchy is, want dat geeft een nonchalante uitstraling. 

Kleine handtas 

Een kleine handtas komt mooi van pas als je bijvoorbeeld een diner of bruiloft hebt en je niet met een grote tas aan kunt komen. Een kleine handtas valt qua formaat misschien niet zo op, maar je kunt er wel echt een statement van maken. Zo’n klein handtasje mag dus best feestelijk zijn! Kies bijvoorbeeld een dames handtas die versierd is met mooie details, zoals pailletten.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/