Column web
Computers / Internet / Searching

Dit is een Cryolipolyse behandeling

Het uitvoeren van een Cryolipolyse behandeling is een stuk minder ingewikkeld dan het wellicht klinkt. Het gaat namelijk om een uitwendige behandeling, die enkel door het gebruik van kou resultaat bereikt. De basis van een cryolipolyse behandeling is namelijk het gebruik van gelpads. De gelpads worden op de huid geplaatst, meestal op de ‘probleemzones’. Denk hierbij aan de buik, billen en bovenbenen. Zeker met de zomer in zicht willen mensen op deze specifieke plaatsen graag op het laatste moment nog wat vet verliezen. Nadat de gelpads geplaatst zijn, koelen ze het onderhuidse vet sterk af. Het lichaam doet zelf de rest, want de kou zorgt ervoor dat er een natuurlijk afbraakproces wordt geactiveerd. Daarmee zijn we er nog niet. De huid wordt namelijk vacuüm gezogen. Het enige dat de klant hiervan voelt, is een licht trekkend gevoel. Voor de rest? Lezen veel mensen tijdens deze behandeling een boekje of gaan ze internetten. Ook wordt er soms zelfs een dutje gedaan. Slapend afvallen dus! Al na drie van deze behandelingen is goed resultaat te zien. Na twee tot vier maanden zijn de meeste mensen helemaal tevreden.

Voor wie is een cryolipolyse behandeling geschikt?

We zeiden het al even, een cryolipolyse behandeling is een uitwendig proces. Dit betekent dat het geen vervelende risico’s met zich meebrengt. Dit maakt het een vriendelijke behandeling die voor vrijwel iedere volwassene uitvoerbaar en effectief is. Waar zich vet bevindt, is het te behandelen door middel van cryolipolyse. Zo eenvoudig is het. Bijkomend voordeel is dat u dus altijd resultaat ziet en dat u daar niet lang op hoeft te wachten. Dit maakt het zeker de moeite waard.

Een bewezen effectieve behandeling

Hoewel na drie behandelingen al resultaat merkbaar is, is het beste resultaat in de meeste gevallen na twee tot vier maanden zichtbaar. Onderzoek bij honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen. Zeker het proberen waard dus!

https://medcosskinsolutions.nl/