Column web
Computers / Internet / Searching

Een klamboe kopen?

Ben je op zoek naar een klamboe die je beschermt tegen muggen? Als er iets vervelend is dan zijn het muggenbulten. Daarbij heb je in sommige gebieden ook muggen waar je flink ziek van kan worden. Je kan bijvoorbeeld malaria, knokkelkoorts of de gele koorts oplopen dus het is van groot belang dat je jezelf goed beschermt. Dit kan door het gebruik van deet, maar ook een hor voor het raam of een klamboe, zodat de muggen niet bij je kunnen komen om je te prikken. Bij Care Plus kun je alle producten verkrijgen, neem dus even een kijkje op de website.

Een geïmpregneerde klamboe

Je kan terecht bij Care Plus voor geïmpregneerde klamboeof niet-geïmpregneerde klamboes. Een geïmpregneerde klamboe beschermt je goed tegen de muggen, zodat je hier niet ziek van kan worden. Daarbij kan je ook deet gebruiken, om je op de andere momenten ook goed te beschermen. Smeer deet op de lichaamsdelen die zijn blootgesteld zodat je hierdoor de muggen wegjaagt. Tegen malaria kan je je niet vaccineren, dus het voorkomen van deze muggenbeten is van groot belang. De muggen kunnen door een geïmpregneerde klamboe niet steken, maar ze kunnen ook niet op het net landen.

De voordelen van Care Plus

De producten tegen muggen zijn gemakkelijk online te bestellen, waarbij het de volgende dag al in huis is. Heb je dus last minute nog deet of een klamboe nodig, dan is dat dus geen probleem. Je moet dan wel voor 17:00 uur de bestelling plaatsten. De verzending is daarbij gratis bij een bedrag van €25,00 of hoger. Het afrekenen is geheel veilig en je kan ook kiezen uit afterpay. Bij Care Plus kan je terecht voor insect bescherming, voetverzorging, EHBO set, klamboes of zonbescherming. Oftewel: alle producten voor op reis kan je hier bestellen.

Veilig op reis

Meer weten over alle producten en de service van Care Plus? Neem dan even contact op met de klantenservice en zij kunnen je voorzien van een passend advies. Hierdoor ga je goed geïnformeerd op reis en weet je zeker dat je goed beschermd en veilig op reis gaat.

https://www.careplus-shop.nl/klamboes/geïmpregneerd