Column web
Computers / Internet / Searching

Een topkwaliteit serverkast bestel je hier

Het is van groot belang dat de servers binnen jouw onderneming optimaal werken. Indien dit niet het geval is, dan kunnen werkzaamheden gestaakt worden. Dit is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen. Om jouw servers zo optimaal te beschermen is het een aanrader om jouw netwerkoplossingen op te slaan te beveiligen in een serverkast. Ben je op zoek naar een serverkast van topkwaliteit? In deze blog vertellen we je er meer over.

Waar een serverkast kopen?

Het vinden van een geschikte serverkast kan een lastig klusje zijn. Het is niet iets wat je dagelijks doet en daarbij is er ook nog eens een heel groot aanbod. Wij helpen je daarom graag een handje, zodat je niet veel tijd hoeft te verspillen aan het vinden van een geschikte serverkast. Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Dit bedrijf is de specialist in het aanbieden van serverkasten van het merk Rittal.

Rittal serverkasten

Rittal serverkasten hebben een beschermklasse van IP55. Dit houdt in dat de serverkast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw netwerkoplossingen veilig worden opgeslagen. Daarbij is het goed om te weten dat je een keuze kunt maken tussen een staande serverkast en een wandkast. In een staande serverkast kunnen meer en zwaardere apparaten worden geplaatst dan in een wandkast. Wandkasten zijn een stuk compacter en nemen minder ruimte in. Hierdoor zijn deze kasten eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Accessoires

Naast dat je Rittal serverkasten kunt kopen, kun je bij Serverkast24.nl ook terecht voor jouw accessoires voor jouw serverkast. Wat dacht je bijvoorbeeld van zijwanden, bodemplaten, ventilatoreenheden en legborden? Via de website bestel je eenvoudig en snel alles wat je nodig hebt om jouw servers te beveiligen en beschermen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een serverkast kopen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf en je wordt verder geholpen.

http://www.serverkast24.nl/