Column web
Computers / Internet / Searching

Game & Performance

Een laptop die je wilt gebruiken voor Game & Performance doeleinden, moet natuurlijk voldoen aan diverse eisen voor het optimale gebruiksgemak. Maar waar vind je zo’n laptop? Bij BTO is het mogelijk om je eigen laptop samen te stellen, waardoor je zeker weet dat deze voldoet aan jouw eisen en wensen. Op deze pagina vind je diverse laptops speciaal voor Game & Performance gebruik. Voor welke doeleind wil jij een laptop aanschaffen? Voor gaming, VR of foto en videobewerking? Geef dit aan in de filteroptie en zo wordt het zoeken gemakkelijker.

Game laptop kopen

Hou je van gamen? Dan is het wel zo fijn dat jouw favoriete games zo goed mogelijk werken. Als je een game laptop wilt kopen dan is het goed om te weten dat de videokaart het meest belangrijke onderdeel is van de laptop. De NVIDIA GeForce GTX 1050 is de instap videokaart voor een gaming laptop. Wil je een meer krachtige variant? Kies dan voor de NVIDIA GeForce GTX 1080. Natuurlijk kun je ons altijd benaderen als je advies wilt met het kiezen van een geschikte videokaart.

Geheugen

Ook het geheugen is een belangrijk onderdeel van laptop voor VR, foto en videobewerking of gamen. Vaak zijn de programma’s grote bestanden waardoor het dus goed is om te kiezen voor een laptop met een groot geheugen. Dit is al helemaal belangrijk als je van plan bent om meerdere programma’s te gebruiken.

Waarom BTO?

BTO staat bekend als de grootste Nederlandse speler op de ‘lokale maatbouw-markt’ van laptops. Functionaliteit, kwaliteit en service staan daarbij hoog in het vaandel. Daarbij doen we er altijd alles aan om je performance of game laptop zo snel mogelijk samen te stellen, want we snappen dat je na het bestellen zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je nieuwe aankoop. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om de onderdelen te assembleren. Uiteraard testen we de laptop grondig, zodat we zeker weten dat deze optimaal presteert. Je bestelling wordt meestal binnen 1 week geleverd, indien alle onderdelen op voorraad zijn.

Onderhoud

Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe laptop zo lang mogelijk in topstaat blijft? Dan is het zeker een goed idee om deze ieder jaar te laten voorzien van een onderhoudsbeurt. Op deze manier voorkom je oververhitting van je laptop en kun je zolang mogelijk plezier hebben van jouw nieuwe aankoop.

Meer weten over Game & Performance laptop?

Merk je tijdens het kijken tussen de Game & Performance laptops dat je er zelf niet helemaal uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op en we staan je graag te woord. Wil je eerst met eigen ogen zien wat je kunt verwachten? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in onze showroom in IJsselstein. Hier hebben we de meeste modellen demo-klaar staan waardoor je meteen kunt zien wat je kunt verwachten van jouw favoriete laptop.

https://bto.eu/