Column web
Computers / Internet / Searching

Kadotip Kerst 2017: Sigarettenmaker en 3D Pen

Een 3D Pen en een sigarettenmaker om zelf sigaretten te maken zijn mijn kadotip voor Kerst dit jaar!

November 2017 is alweer bijna voorbij, kerst staat voor de deur en hiermee uiteraard ook de kerstinkopen en kado’s die we onze geliefden ook dit jaar weer gaan toebedelen! Elk jaar rond deze tijd schrijf ik weer een nieuwe blog waarin ik mijn kadotips voor dit jaar weggeef. Dit jaar heb ik besloten deze post op Columnweb.nl te publiceren! Mijn kadotips voor dit jaar: een sigarettenmaker en een 3D Print pen!

Sigarettenmaker

De sigarettenmaker staat bovenin mijn lijstje omdat het niet alleen een heel praktisch apparaat is, het is ook een kado dat op termijn heel veel geld spaart! Vaste lezers weten dat ik al jaren (redelijk veel) sigaretten rook. De prijzen van deze hobby rijzen de pan uit, daarom ben ik op onderzoek gegaan naar alternatieven, en ben ik uiteindelijk uitgekomen op de Powermatic 2 sigarettenmaker. Deze sigarettenmachine is al jaren beproefd en komt steevast als beste (elektrische) sigarettenmaker uit de test. Ik heb de sigarettenmaker aangeschaft bij Sigarettenmakershop.nl en ben zeer tevreden over de kwaliteit sigaretten die deze hulzenvuller maakt, alsmede over de service van de shop. Sigaretten maken gaat supersnel met dit apparaat, de hulzen worden prima gevuld en ik bespaar er zo’n 1500 Euro (!) mee op jaarbasis. Daarom staat de sigarettenmaker bij mij dit jaar op nummer 1 als kadotip voor hem en voor haar – uiteraard alleen voor rokers!

3D Pen

De 3D pen is niet alleen geschikt voor rokers, maar is een prima kado voor mensen (en kinderen) van alle leeftijden! de 3D Pen is vooral een erg leuke technische gadget voor educatieve en creatieve doeleinden. De 3D Pen is een populair product dat uit de Verenigde staten is komen overwaaien, een 3D pen maakt het mogelijk om 3D figuren, designs en objecten in de lucht te tekenen. Dat maakt het product erg interessant voor het onderwijs: leerlingen kunnen met een 3D pen gemakkelijker 3d vormen en objecten visualiseren. De 3D pen werkt met filament van ABS of PLA – dit zijn kunststoffen die door de 3D pen worden gesmolten, en zodra ze uit de pen komen weer verharden. Ikzelf heb de pen aangeschaft om reparaties uit te kunnen voeren: een 3D pen is uitermate geschikt om kleine reparaties te doen aan kunststof onderdelen zoals dashboarden en huishoudelijke apparatuur. Ik heb de XYZprinting 3Dpen aangeschaft bij 3dninja.nl en ben er zeer tevreden over. Ik gebruik de pen regelmatig en ontdek nog elke keer nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Daarom nomineer ik de 3D pen als kadotip voor kerst 2017!

Een voorspoedig 2018 Gewenst

Dit waren mijn kadotips voor de komende kerst! Een voor rokers, en een voor creatievelingen. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel herinnert mij eraan dat ik iedereen erop moet wijzen dat roken ongezond is, en je er het beste mee kunt stoppen! Lukt dat niet en wil je geld sparen dan is een sigarettenmaker een goede optie! Rest mij iedereen een heel vrolijk kerstfeest en een heel voorspoedig 2018 toe te wensen in een goede gezondheid!

 

http://the3doodler.com/