Op zoek naar blinds?

Wil je graag blinds voor de ramen in je woonkamer? Had je nog niks voor de ramen of wil je eigenlijk wat anders dan dat je had? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. Niet alleen voor blinds kan je hier terecht, maar ook voor shutters. Zij hebben een ruime collectie met verschillende raamdecoratie. Bekijk nu hun collectie via de website of lees deze blog voor meer informatie.

De collectie van Van Eyck shutters

De blinds of ook wel houten jaloezieën genoemd, zorgen voor een leuke sfeer binnen een interieur. De lichtinval is hierbij makkelijk te regelen omdat je de lamellen gewoon kan kantelen in elk gewenste hoek. Hierdoor dienen de blinds dus ook gewoon als zonwering. Twee vliegen in één klap dus. De blinds zijn zelf makkelijk samen te stellen door kleuren en materialen te combineren, geheel naar jouw wens. Zo hebben ze blinds van hout, aluminium en kunststof die allemaal ook weer verschillende eigenschappen hebben.

Waarom kopen bij Van Eyck shutters

Maar waarom zou je jouw blinds bij Van Eyck Shutters moeten kopen? Na aankoop krijg je 5 jaar garantie, waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken over eventuele extra kosten als er iets mee gebeurd. Bij Van Eyck Shutters vinden ze persoonlijk contact ook erg belangrijk dus ze zullen op een goede manier contact met je hebben. Daarbij worden de blinds die je bestelt volledig op maat gemaakt, zodat elk raam voorzien kan worden van blinds. Er is sprake van een hoogwaardige kwaliteit en daarbij worden de blinds op een vakkundige manier geplaatst.

Meer weten over Van Eyck shutters

Bij vragen over de blinds kan je gerust contact opnemen met de ervaren medewerkers van deze partij. Zij staan je gerust te woord en voorzien je van het juiste advies zodat jij binnenkort mooie blinds voor de ramen hebt hangen.

https://www.vaneyckshutters.com/blinds

This article was written by