Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Sier jouw tuin met sierbestrating

Sierbestrating geeft een kunstzinnige draai aan jouw tuin. Door het grote aantal opties met gebakken klinkers en keramische terrastegels kun je jouw creativiteit loslaten op de indeling van de tuin en unieke tuinontwerpen bedenken. Bricks and Stones heeft ook heel wat creatievelingen rondlopen, die graag met jou mee denken om een authentiek resultaat te kunnen behalen met sierbestrating!

Bricks and Stones biedt een ruim assortiment aan sierbestrating. Hierbij kun je denken aan gave terrastegels van keramiek, maar ook aan gekleurde waaltjes en siergrind. Met al deze stenen en tegels kun je diverse tuinontwerpen bedenken, waaronder ontwerpen met gebakken klinkers. Deze steentjes lenen zich goed voor het leggen van verschillende patronen, zoals het ellenboogverband of een zigzagpatroon. Een ellenboogverband bestaat uit klinkers die in een hoek van negentig graden ten opzichte van elkaar liggen, waar een zigzagpatroon bestaat uit allerlei kleine zigzagvormen. Ook kun je de verschillende kleuren met elkaar afwisselen voor een speels effect in de tuin. Daarnaast beschikt Bricks and Stones over een ruim assortiment aan keramische terrastegels. Deze tegels bieden grote voordelen ten opzichte van de klinkers, omdat je ze eenvoudig schoon kan maken en ze krasbestendig zijn. Zeker voor mensen die wat minder tijd over houden om te besteden aan het tuinonderhoud zijn keramische terrastegels dé uitkomst. Met een emmer water en een bezem ben je namelijk binnen een kwartiertje alweer klaar!

Zou jij graag een nieuwe draai willen geven aan jouw tuin, maar weet je niet precies hoe? Dan ben je bij Bricks and Stones helemaal aan het juiste adres! Overleg met onze experts hoe jij een uniek tuinontwerp kan realiseren met onze sierbestrating en laat je verrassen door onze adviezen. Wij denken met passie met jou mee over het bewerkstelligen van dit ontwerp en adviseren je over de verschillende mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op via de website van Bricks and Stones.

https://www.bricksandstones.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een serverkast

Vitamine trampoline

Dit heeft u nodig in de herfst!