Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Thuiswerken met een zelf samengestelde laptop

Thuiswerken is voor de meeste mensen de norm geworden, waarbij een goede thuiswerkplek onmisbaar is. Hoe richt jij namelijk nu ineens je werkkamer in, wanneer er een webcam geïnstalleerd moet worden? Waar mogen al jouw werkmappen geplaatst worden en belangrijker nog: welke laptop gebruik jij voor je dagelijkse werkzaamheden? Een goedwerkende laptop is onmisbaar, maar tot voorkort beschikten sommigen niet eens over een laptop, laat staan een goedwerkende. Bij Nova Custom hoef jij je echter niet langer meer zorgen te maken over het vinden van de juiste laptop, want hier stel jij gewoon zelf een geschikte laptop samen!

Hoe werkt het laptop zelf samenstellen?

Bij Custom Nova is het mogelijk om de ideale laptop te configureren. Jij bepaalt zelf de schermgrootte, stelt de gewenste videokaart in en maakt een specifieke keuze in behuizing. Vind jij een metalen afwerking mooier dan een kunststoffen behuizing of juist andersom? Bij Nova Custom is het allemaal mogelijk, waardoor jij binnen de kortste keren de ideale laptop genereert voor jouw thuiswerkplek. Uiteraard begrijpt Nova Custom dat soms lastig is om de juiste specificaties te bepalen bij het Laptop configureren, dus aarzel vooral niet om contact op te nemen met de computerexperts en je te laten adviseren door de ware specialisten. Verder is het belangrijk om te weten dat Nova Custom het besturingssysteem Linux aanbiedt, waarbij je dus een linux laptop kunt configureren. Dit is een ander besturingssysteem dan Windows, die het mogelijk maakt om alle componenten van de computer zelf in te stellen! Voor de echte computerfans is dit dus ideaal en realiseer jij de ideale laptop.

Ben jij erg toe aan een nieuwe laptop sinds thuiswerken de norm geworden is of kun je de juiste gaming laptop maar niet vinden? Blijf dan niet langer zoeken, maar stel je eigen laptop samen op de website van Nova Custom en geniet van de voordelen van de ideale laptop!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/