Column web
Computers / Internet / Searching

Tips voor demo beleggen

Leren beleggen is al een vak op zich, maar wel een goede investering voor op lange termijn. Als je op jonge leeftijd geïnteresseerd bent in beleggen is het allemaal nog vrij verwarrend en weet je niet waar je precies moet beginnen. Een handige manier om er toch mee bezig te zijn is demo beleggen. Personen die weinig ervaring hebben met beleggen kunnen een demoaccount aanmaken. Met deze demo kun je zonder risico’s het vak uitproberen en beoefenen. Je kan hierdoor inzien of beleggen voor jou is weggelegd of totaal niet.  

Het oefenen met een demo kun je het beste met een broker Plus 50 doen. Deze beleggingssoftware kun je downloaden waarna je daarna moet gaan registreren met een mailadres en een wachtwoord, heel eenvoudig dus. Wanneer het account is aangemaakt krijg je automatisch 20.000 euro demogeld waarmee je kan oefenen. Wanneer je nog nooit hebt belegt is het vaak lastig om de richting van de koers in te schatten. Het gebruik van demogeld is daarom heel handig om mee te oefenen, ook is dit geld onbeperkt geldig.  

Let er wel op dat demogeld anders kan aanvoelen. Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar vaak voel je bij demogeld geen zenuwen omdat je niet met echt geld te werk gaat. Wanneer er uiteindelijk met echt geld wordt belegt zijn mensen vaak bang dat ze geld verliezen. Zorg er dus voor dat je niet te lang bij demo beleggen blijft hangen en schakel gelijk door naar kleine geldbedragen, wanneer je het beleggen onder de knie hebt.  

Wees niet bang om het beleggen in praktijk te brengen met grote bedragen en wordt een sterke handelaar. Wanneer je deze onzekerheid van je weg slaat ben je goed op weg om veel geld te verdienen met beleggen. Dit alles met dank aan demo beleggen natuurlijk!

http://leerbeleggen.com/