Column web
Computers / Internet / Searching

VT2000 – VvE beheer in Amsterdam

 

VvE beheer in Amsterdam – In Amsterdam laten steeds meer Verenigingen van Eigenaren het beheer uitbesteden aan een (professionele) VvE beheerder.Het aantal vrijwilligers dat zich actief bezighoudt met het beheren van de Vereniging van Eigenaren neemt af. Er is veel tijd en know how nodig om het beheer van de Vereniging van Eigenaren op een juiste wijze uit te voeren. VT2000 is een VvE beheerder die alle taken uit handen kan nemen van de Vereniging van Eigenaren. Hierdoor hebben de eigenaren van de vereniging meer tijd over om zich bezig te houden met andere zaken.

VT2000

VT2000 is een VvE beheerder die de volgende diensten uit handen kan nemen: het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. Door inkoopvoordelen wordt veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. VT2000 maakt gebruik van concurrerende tarieven. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq en daarmee heeft elke eigenaar van de vereniging inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren.

VT2000 heeft ook een dochteronderneming. De Amsterdamse VvE Beheerder heeft zich toegespitst op de regio groot Amsterdam, waaronder VvE beheer in Zaandstad. Lees verder over de mogelijkheden. 

Contact VvE beheerder Amsterdam

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of heeft u andere vragen, ons vakkundige team helpt u graag verder, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. Graag maken wij met u een afspraak ter plaatse voor het maken van een rondgang en voor meer informatie over het beheer van uw Vereniging van Eigenaren in Amsterdam. VT2000 VvE beheer in Amsterdam is voor elke Vereniging van Eigenaren de goede keuze.