Column web
Computers / Internet / Searching

ADTS – Unified communications

Unified communications

Unified communications is de technische integratie van allerlei vormen van communicatie zoals instant messaging, e-mail, real-time samenwerking, webconferenties, ondersteuning van mobiele apparatuur en integratie van telefonie. Dit past perfect in de trends die de laatste jaren afspelen: globalisering, automatisering, HNW (‘Het nieuwe werken’), ontwikkeling in marketing en optimalisatie. Unified communications optimaliseert de communicatie binnen het bedrijf en met externe partijen.

De voordelen van unified communications

De ondernemer kijkt tegenwoordig verder dan het eigen dorp of provincie. De wereld globaliseert en contacten ontstaan in de gehele wereld. Goed contact met deze klanten, leveranciers of werknemers draagt bij aan de ontwikkeling van het bedrijfsproces. Unified communications is nauw verbonden met de evolutie van technologie en daarmee de automatisering van de wereld. Alles gaat automatisch en dat is fijn voor de werknemers, klanten en leveranciers. Unified communications maakt al die technologie eenvoudig. Interne- en externe communicatie wordt geoptimaliseerd. Het bedrijfsproces wordt eenvoudiger en de productiviteit gaat omhoog. Kort gezegd verbeterd het de gehele informatieketen.

Een ontwikkeling in de marketing is de toename van klantenbinding, trouwe klanten leveren uiteindelijk de meeste omzet op. Dit is een gegeven. Een tweede gegeven is dat klanten de manier van communicatie en de kwaliteit daarvan meenemen in hun beoordeling van het bedrijf. Een goede manier om de klanttevredenheid te vergroten is unified communications.

Het nieuwe werken gaat in op de flexibiliteit en autonomie van de werknemer. Het is een ontwikkeling de laatste jaren waarin werknemers variëren in tijd, plaats en duur van elkaar. Door unified communications kan de werknemers op elke plek bij elk bestand omdat alles in de cloud staat. Daarnaast kan de werknemer overal en altijd iedereen bereiken met een druk op de knop.

Unified communications voor uw onderneming

Het is lastig om unified communications in uw onderneming te integreren. Dat gaat u alleen niet lukken, tenzij u een technische knobbel heeft. Het is een uitgebreid systeem waarin alle soorten laptops, smartphones en niet te vergeten tablets op moeten passen. Deze technologie verandert jaarlijks en moet dus up to date blijven. Het wordt in principe een besturingssysteem met een grote verscheidenheid van items. Er zijn verschillende bedrijven die unified communications ook voor uw onderneming kunnen verwezenlijken.

https://www.adts.nl/