Column web
Computers / Internet / Searching

Welke smaak van shisha tabak kiezen?

Hou je ervan om af en toe lekker een gezellige waterpijpsessie te houden met je vrienden? Dan heb je vast je eigen waterpijp gekocht om er veel vaker van te kunnen genieten. Daarbij kan ook zelf de tabak voor de shisha kopen, wat het mogelijk maakt om veel meer smaken uit te proberen. Met je eigen shisha kan je allerlei speciale en lekkere smaken bestellen om jezelf en je vrienden blij mee te maken. Inspiratie nodig? Hier vind je lekkere tips van ervaren shisha rokers.

Fruittabak

Tabak met een lekkere fruitsmaak aan worden het meest verkocht in Nederland. De bekendste van alle smaken is appel (Double Apple), die heeft een zoete maar toch frisse smaak. Wat ook een bekende smaak is, is perziktabak. In de zomer kan je voor lekker frisse smaken kiezen zoals druiven of watermeloen. Er is ook aardbeientabak, die valt over het algemeen minder in de smaak. De geur zou te zoet zijn en de smaak heeft iets weg van kinderkauwgom. Fruittabak staat erom bekend dat ze lang wegrookt en is daardoor populair bij beginnende rokers.

Traditionele smaken

Zo goed als elke shisha roker is blij met een traditionele smaak. Wie graag een frisse smaak heeft, kan heerlijke munttabak vinden. Wie meer van een zoete en zachte variant houdt, kan eens vanilletabak proberen. Citroentabak is dan weer heerlijk op een warme dag.

Speciale smaken

Er zijn ook allerlei minder voor de hand liggende smaken van shisha tabak beschikbaar. Hiermee kan je je vrienden, en jezelf, eens echt verrassen. Er is een hele variatie aan speciale smaken te koop. Hou je van zoet dan kan je chocolade- of cappuccinotabak nemen, of probeer eens cocktail- of colatabak. Er is nu ook zelfs Red Bulltabak te verkrijgen. Andere smaken die zeker eens leuk zijn om te proberen: drop, hawaii, ladykiller of maracuja.

https://premium-hookahs.nl/