Column web
Computers / Internet / Searching

Zuurstofbar huren? Dat kan bij Bar Company!

Wil jij iets echt speciaals op jouw feest of event? Dan is een zuurstofbar huren echt iets voor jou. Deze bar trekt gegarandeerd een hoop bekijks en zal er voor zorgen dat er nog veel over jouw evenement gepraat gaat worden.

Wat is een zuurstofbar?

Een zuurstofbar huren doe je natuurlijk niet zonder dat je weet wat het precies is. Daarom zal ik het hier uitleggen. De zuurstofbar is een bar waar een aantal van jouw gasten aan kunnen zitten. Deze gasten krijgen een soort headset op waar geconcentreerde zuurstof uit komt. Deze stuurstof komt uit het microfoon gedeelte van de headset die net onder de neuzen van de gasten geplaatst zal worden.

De bar concentreert zuurstof tot een percentage van 92%. In de lucht om ons heen zit slechts 22% zuurstof. Jouw gasten krijgen dus bijna pure zuurstof binnen zolang ze aan de zuurstofbar zitten. Het binnen krijgen van deze hoge concentratie zuurstof heeft verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam. Zo versterkt de zuurstofbar het immuunsysteem, verbetert het het geheugen en denkvermogen, werkt het enerverend en helpt het de spijsvertering.

Daarnaast worden er ook aroma’s bij met de zuurstofbar meegeleverd. Deze aroma’s geven een extra smaakje aan de zuurstof en hebben zelf ook nog positieve effecten. Zo opent het eucalyptus aroma de luchtwegen en helpt oranjebloesemolie tegen depressie.

Is het wel veilig?

De apparatuur die gebruikt wordt bij de zuurstofbar is dezelfde apparatuur dat gebruikt wordt in ziekenhuizen. Op deze manier garanderen wij dat het 100% veilig is om de bar in te zetten. Wil je dus een zuurstofbar huren bij Bar Company? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Ons professioneel barpersoneel zal al jouw gasten goed begeleiden en duidelijk uitleg geven. Hierdoor zal alle apparatuur goed gebruikt worden voor een optimaal effect.

Liever iets anders dan een zuurstofbar huren?

Bar Company heeft nog veel meer dan alleen een zuurstofbar. Zo hebben wij ook cocktailbars, smoothiebars, champagnetorens, foodtrucks en nog veel meer. Kijk dus even op onze website om de perfecte bar bij jouw feest te vinden.

https://www.barcompany.nl/