De 4 Beste Reisblogs van Nederland

Nederland kent heel wat actieve travel bloggers. Maar wat zijn nu de leukste reizigers om te volgen? Wij hebben een list voor je gemaakt met de beste reis blogs van ons land. Al deze blogs hebben iets wat ze uniek maakt en waardoor ze op onze lijst zijn beland.

1. Reis Junk

Misschien wel één van de bekendste reis blog van ons land is Reis Junk. Op deze site vind je artikelen en posts voor de avontuurlijke reiziger. Een aanrader voor als je graag van spanning houdt.

2. Reisbegeerte

Wil je reis blogs lezen met meer diepgang? Dan moet je de posts op Reisbegeerte.nl lezen. Op dit reis blog vind je lange artikelen over toffe locaties om te bezoeken maar ook wat meer luchtige posts.

Daarnaast word je op Reisbegeerte voorzien van een wekelijkse quote van een oude denker.

3. We Are Travellers

Een groep van fanatieke reizigers post dagelijks artikelen op wearetravellers.nl Hier vind je veel algemene informatie omtrent backpacken en reizen in je eentjes, maar ook kun je hier terecht voor bijvoorbeeld fotografie workshops.

4. What About Her

Eén van onze favoriete blogs is misschien wel het blog What About Her. Geschreven door Laura op een zeer persoonlijke manier die je echt raakt. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van blogs met een persoonlijk twistje.

 

This article was written by