Column web
Computers / Internet / Searching

Het gebruik van Pycnogenol

Pycnogenol is een natuurlijk plantenextract van de Franse maritieme Pijnboom. Het  is een geconcentreerde bron van proanthocyanidine, organische zuren en andere biologisch actieve bestanddelen. Het beschermt tegen de nadelige gevolgen van vrije radicalen,  die helpen bij het afweersysteem om ziekteverwekkers buiten te houden. Tevens draagt het bij tot een goede conditie van de bloedvaten en de luchtwegen.

Pycnogenol is de merknaam van een ingewikkelde en veelzijdig voedingssupplement op basis van het extract van de bast van de “Pinus Maritima”, een pijnboomsoort die alleen in een uitgestrekt bosgebied aan de zuidwestkust van Frankrijk voorkomt. Aan het eindproduct, een extract, worden geen stoffen toegevoegd, dus de supplement is 100% natuurlijk. . De bast van deze specifieke boomsoort bevat een hoge hoeveelheid van actieve bioflavonoïden. Bioflavonoïden beschermen vitamine C tegen oxidaten. Bovendien verbeteren ze de activiteit van deze vitamine in het lichaam. bioflavonoïden is ook aanwezig  in vers fruit en groenten. Doordat de bioflavonoïden in Pycnogenol zowel in grote als in kleine stoffen voorkomen, worden ze goed door het lichaam opgenomen.

Ook heeft Pycnogenol ®100 een anti-aging effect: de vrije radicalen worden aangepakt, wat het verouderingsproces vertraagt en de huid er strakker en soepeler uit laat zien.  De voordelen van Pycnogenol zijn, dat de cellen worden versoepelt doormiddel van de vaatwand en het bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat ze sterker zijn en verstoppingen van bloedvaten voorkomen. Het werkt ook als een ontstekingsremmende middel en vertraagd het verouderingsproces. Dit komt omdat elastine wordt aangemaakt, waardoor de huid elastisch wordt en er hierdoor jonger uitziet. Tevens wordt het geheugen en de concentratie verbetert. Dit product kan iedereen gebruiken aangezien het veel positieve invloed heeft op verschillende zaken zoals: gewrichten, bloedcirculatie, hersenfuncties en ontstekingen.

Bent u geïnteresseerd in dit product en wilt u er meer informatie over, dan kunt u de website van topvitamins bekijken. Zij kunnen u advies geven over verschillende soorten vitamines en de voordelen hiervan : www.topvitamins.nl

 

https://www.topvitamins.nl/