Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Woonhuisbeveiliging van hoge kwaliteit

Een geavanceerd beveiligingssysteem kenmerkt zich door nauwkeurige detectoren, die je voor ieder gevaar beveiligen. Een overvaller zal niet snel jouw huis meer binnendringen, wanneer hij de camera installatie opmerkt boven de deur. Ook voor bedrijven biedt Groenewegen Delft deze mogelijkheid, waarvan de camerabeelden ondergebracht kunnen worden bij de meldkamer. Deze houdt de beelden vierentwintig uur per dag in de gaten en zal alarm slaan wanneer er zich een ongewone situatie voordoet. De hulpdiensten zullen in dat geval geïnformeerd worden en uitrukken, zodat het gevaar snel bestreden kan worden. Voor woonhuizen geldt een andere manier van beveiliging, aangezien deze werkt met detectoren. Brand, overval en inbraak kunnen zo snel opgemerkt worden en ook dan zullen hulpdiensten te hulp schieten.

Wat de woonhuisbeveiliging betreft, zijn er verschillende detectoren die ervoor zorgen dat gevaarlijke situaties snel gedetecteerd worden. Hierbij kan allereerst gedacht worden aan infrarooddetectoren. Deze merken zowel beweging als temperatuur op, waardoor inbrekers snel opgemerkt worden. Door het alarmsysteem van Elektrotechniek-expert Groenewegen Delft in te schakelen, zal dit alarm direct afgaan wanneer er een inbreker in huis is. Naast de infrarooddetectoren beschikt het alarmsysteem huis ook over magneetcontacten en glasbreukdetectoren. Deze zullen brand, hitte, gas en glasbreuken detecteren. Waar de glasbreuksensoren alleen ingetikte ruiten opmerken wanneer het alarmsysteem is ingeschakeld, zullen de magneetcontacten alarm slaan ondanks dat het systeem niet actief is. Op die manier is het systeem multifunctioneel, omdat het gevoelig is voor verschillende gevaarlijke scenario’s.

Voel jij je onveilig in huis door het gebrek aan Woonhuisbeveiliging? Aarzel dan niet langer met de installatie ervan, maar laat Groenewegen Delft het alarmsysteem in jouw huis monteren. Op die manier stel jij jezelf veilig van gevaren, omdat de hulpdiensten jou te hulp schieten in zo’n geval. Ben je daarnaast benieuwd naar andere diensten van Groenewegen Delft? Bekijk dan de website van Groenewegen Delft of neem contact op met onze experts!

https://www.groenewegendelft.nl/